Kahvesever Görümcem normal doğum yaptı 1 hafta sonra gelmiş sütü o yüzden çok fazla insan bulundurmak istemiyorum yanımda annem olsa yeter çünkü sürekli konuşuyorlar sizinki erken gelmiş inşallah Benimkide erken gelir emziririm bebişi , emzik kullanmış mıydınız ben emziğede alıştırmak istiyorum ama onla alakalı da bir sürü şey yazıyorlar kafam karışıyor 🥲

Emineedrk emziğe alıştırdım rahat ettim valla ben. Tercih meselesi tabiki. Benimki emziksiz dalamazdı. Bakın mesela görümceniz normal yapmış ama 1 hafta sonra gelmiş. Yani bünye meselesi doğumla ilgili değil. O zaman benim 2 gün sonra gelmezdi sütüm 3 hafta sonra gelirdi.

Emineedrk ben sezeryan olduktan sonra en cok tuvalete giderken zorlandim umarım sende aynisi olmaz

Emineedrk bol bol yürümeye çalışın yürüdükçe insan iyileşiyor ve daha çabuk toparliyor. Bol su ve kayısı kompostosu çok iyi geliyor endişelenme birde bebeğini sarıl keyfini çıkar kokusunun 😘

Emineedrk birde sütünüz gelmezee hemen endişelenme stres yapma bazen olabiliyor benim 3. Gün eve geçtiğimde geldi. Ilık bir duştan sonra geldi yani. O yüzden yanında sevmediğin kişileri de uzak tut 😂

Emineedrk ağrı makinesini ilk kez duydum . İşe yarıyorsa çok iyi.👍🏻 Son yeme saatinde kayısı ve incir kaynat ılık ılık posasıyla ye. Ben çok sıkıntı çektim tuvalete çıkamadığım için de fazladan yattım hastanede

_almirasmom merakla bekliyorum bende sezaryen olacam inşallah o günleri görürüm 💙🥰

Kahvesever sanırım ekstra ağrı kesici olması lazım o eşim belinden ameliyat olduğunda vardı ağrısı olmaya başlayınca düğmeye basıyordu ordan belli bi doz ağrı kesici veriyordu seruma

Komposto değil de kayısı çayı falan içsek de aynı etki olur mu bide doğumdan sonra mı içmek lazım hastaneye gitmeden önce mi

Kahvesever bende alıştırmak istiyorum inşallah tutar ya , evet bencede bünye meselesi bide ne kadar stres yaparsa o kadar geciktiriyor sanırım sütün gelmesini

Mckeymouse bu elektrikli cezveler var küçük onlardan koydum ama sıcak su torbasının küçük olanları var onlardan alsam mı diye düşünüyorum göğüsümede koyarım hem

busraaslan ben doğumdan sonra diye biliyorum ama aslında çaydan çok kayısılı meyve sularıda iyi geliyor diye biliyorum

Emineedrk Filtre kahve almanızı öneririm yanınıza. Narkozı atmaya yardımcı oluyor. Nescafe gibi değil. Elbise tarzı gecelik rahat oluyor. Depend mutlaka alın. Komposto , rezene almıştım yanıma onları tükettim süt için. Bir de ısıtıcı almıştım yanıma 40 50 liralık bir şey eskiden kahveler yapılıyordu ya o kadar işimi gördü ki belki size de öneri olur

Birbebetoannesi filtre kahveden küçük bir kavanoz koydum yanıma , evde de var eve geçince yine atamamış olursam içerim diye düşündüm depend komposto onları da koydum rezene çayı değilde emzirme çaylarından almıştım onda da rezene var etkisi olur mu