• Down sendromu riskli çıkanlar oldumu?

Burcuckc aminn ınsallah 🙏🏻🙏🏻 Hepımıze allahın izniyle inş

Mesdeniz benim ikili teste cıktı ama detaylıya gittim sorun yoktu ☺😊allaha şükür bence evham yapmayın siz

Tanıdığım bi cok insanda cıktı ama sonucu kesin yanlş cıktı herşeyin hayırlısı ama yaptırmayı düşünmüyorum o korkuyla yaşamak bebegi ciddi oranda etkiliyor😏

Benim ikilim riskli çıktı.fetal DNA testi yaptırdık iyi çıktı.

Kuzey BiZde 20+3 bugun bizim iki bobregimizdede var genisleme insallah doguma kadar kuzularımızın bobregi normale döner

Prenslerimvar benimde o haftalarda belli oldu ama doguma kadar yuzde 90 kuculur demislerdi ama olmadi bakalim insallah sizinki kuculur saglikla alin kucaginiza

Mesdeniz ense kalınlığı 4mm çıktı 3 doktorda harmony testi yapcan dedi. Yapmadım bi hafta sonra herşeyi normal çıktı. Çok şükür

Tsevgi allah hepımıze guzel hatırlı sınuçlar alnayı nasıp etsın inş 🙏🏻

sumin cok sukur ne guzel allah banada guzel gaberler almayı nasip etsın inş🙏🏻Rabbım hepsını korusun

Kuzey İnsallah hepimizin bebkleri saglıklı olurlar buda bi down sendromu olabilşr dedi ben cok endişelendim ama ne olursa olsun o benim yavrum dedim yaptırmadım aminosentez

Prenslerimvar hakliisn bisey diyim mi kime neye gore nasil inanicaz bilmiyorum inan. Abimin kizi icin down sendromlu dediler onlarda aldrmadi allah bize bunu laik gordu dediler sonradan hastaneden haber geldi testler karismis. Saka gibi yani suan cocuk 7 yasinda. Gecen cocuk cerrahisine gittim bebegim icin cunku dogdugu zaman müdahele edilmesi gerekebilr demisti doktorum orda bi bayanla gorustuk. O da bebegini getirmis yeni dogum yapmis ve kendisi hemsire. Cocuguna butun testleri yaptırmış ve nerdeyse gun asiri ultorona girmis ama bebegi dogdugunda down sendromlu oldugunu ogreniyo ve sasiriryo o yuzden birazcik allahin takdiri. Allah'ım nasil laik gorurse oyle olucak hepimizin cocuklari saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah