Benim yaştan da kaynaklı riskim yüksek çıktı.bulunduğum şehirdeki 3 farklı dr nift vb tarzı dna testi önerdi.niyetimiz raiksiz olduğu için yaptırmaktı ancak yaptırmadık.izmirde alanında iyi diye araştırdığımız nir perinolotoji uzmanı bulduk.onunla görüştük,muayene oldum,ultrasonda bakıldı.dr bilgi verdi,açıklamalar yaptı ve enn sonunda cvs yatırmaya karar verdim ve ctesi yaptırdım.sonuçları bekliyorum.hayırlısı...dr un bana dediği nifty tarzı testler de aynı ikili testler gibi tarama testi dedi.onda küçük bir risk çıksa yine cvs ya da amnitosentez yaptıracaksın dedi.mantıklı buldum...
Down sendromu riskli çıkanlar oldumu?
Mesdeniz tam olarak bilmiyorum neye gore dediklerini iste down sendromu oldugu icin aldir dediler halam 35 yasindaydi tup bebekle hamile kalmisti
Haticeyildiz allah saglıklı sıhatlı uzun omürler versın bebeğine inş
O da birşey mi benim ablamın oğlu oldu down sendromlu kırk tane şehir şehir doktor gezdiler 20 si down sendromlu dedi 20 si değil dedi bebeğin ensesine baktığında kalın olduğu gözüküyordu ama bitün hareketleri gelişimi normaldi zekası yerindeydi en aon down sendromlu olduğu anlaşıldı ama düşük bir oranda heralde çünkü çocuk çok zeki maşalah
Mesdeniz İnşallah sizinde temiz cıkar bu testler gercekten moralimizi cok bozuyor insallah hepimiz sag salim saglıklı bi şekilde kavusuruz Rabbim buyuk🙏🏻
Prenslerimvar evt inşallah hepimizin aminn 🙏🏻🙏🏻 Allah buyuk ❤
Evet ben. Amniyosentez yaptırdık. Temiz çıktı
sengulmehmet cok sukurrr allah saglık sıhatını eksık etmesın niş
Mesdeniz benim ikili teste cıktı ama detaylıya gittim sorun yoktu ☺😊allaha şükür bence evham yapmayın siz
Tanıdığım bi cok insanda cıktı ama sonucu kesin yanlş cıktı herşeyin hayırlısı ama yaptırmayı düşünmüyorum o korkuyla yaşamak bebegi ciddi oranda etkiliyor😏
Benim ikilim riskli çıktı.fetal DNA testi yaptırdık iyi çıktı.
Prenslerimvar merhaba benim bebegiminde sag böbreğinde genisleme var kac haftaliksiniz
Tsevgi canim sonucun ciktiginda ozellikle bana da bilgi verir misin
Kuzey BiZde 20+3 bugun bizim iki bobregimizdede var genisleme insallah doguma kadar kuzularımızın bobregi normale döner
Prenslerimvar benimde o haftalarda belli oldu ama doguma kadar yuzde 90 kuculur demislerdi ama olmadi bakalim insallah sizinki kuculur saglikla alin kucaginiza
Mesdeniz ense kalınlığı 4mm çıktı 3 doktorda harmony testi yapcan dedi. Yapmadım bi hafta sonra herşeyi normal çıktı. Çok şükür