Gunicka çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum sende kib 😌
5. Hafta kese bebek gorunurmu
Lunaaa92 aynen ilk başlar kese bebek kalp atışı derken biraz stresli zor geciyo umarım sağ salim kucağıma alırım hayrlisiyla teşekkür ederim 🙏🥰🥲
yenibirannis 5inci haftada kese gözüktü 7. Haftada kalp atışlarını duyduk
Mommy99 ne güzel maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
yenibirannis 5+1 kese 6+1 kalp atışı duyduk alttan muayene ile 💙
yenibirannis ben 5+3te görmüştm keseyi ultrasonda
yenibirannis 4+6 da kesemizi gördük 6+5te bebeğimizi ve kalp atışını duyduk. Elhamdulillah şükür şimdi 19+3 haftalık olduk💙👼
yenibirannis 6 haftaya kadar beklemiştim sadece keseyi görebilmiştik bir hafta geridem geliyordu 7 haftaya girdiğimizde kalp atışını duyduk hayırlı olsun buarada test yaptırdığınızdan beri takip ediyordum sizi eşinize nasıl söylediniz tepkisi nasıl oldu😍
Zln2152 maşallah size o zmn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
Ben 4 üncü haftada gördüm keseyi 6 inci haftada kalp atışı duydum şuan 7+3 uz
yenibirannis amiiiin 🥰
Pinar41 bı kutu yaptım biberon çorap test bide güzel bı yazı yazdım
"Senin gibi yakışıklimi
Yoksa aşık oldugun kadın gibi
Güzel mi olurum
Bilmiyorum ama
Kalbini çok seviyorum
Canına can olmaya geliyorum
Babamm .."
çok aşırı istyodu zaten kutuyu açınca sadece bakakaldi gercekmi dedi 🤭 sonra evet diyince sarılıp 15 dk boyunca aglastik🥲♥️
Kezbanylmz ay ne güzel ins bnde cuma günü 5 haftalık oluyorum kesemi görürüm 🤗
yenibirannis aminn inşallah güzelim darısı başına olsun inşallah 🙏 ❤️
yenibirannis ben gördüm canım 4+5 te alttan kontrol etti görüntü küçücük kendısı 😍
Zln2152 amin kuzum 🙏♥️
yenibirannis hamileligimi 5+4te ogrendim 6+2de gittim doktora hem kese hem kalp atisi vardi🙏
denizarenmom ayy ne güzel maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🥰
yenibirannis amin canım inşallah sende güzel haberler alıp bi avazda bebişleri kucaklarımıza alalım 🌸