• Gebelik
  • 5. Hafta kese bebek gorunurmu

yenibirannis amin inşallah cümlemizinkini. Sende görürsün inşallah gidince. Görmezsen de panik yapma ama 5 haftada herkesin ki görülmeyebiliyor. Rabbim tamamına erdirsin ♥️

Sahnedekimadam betayi takip ettirmedi Dr gerek yok dedi progesteron hormonumu yüksek bulunca iç ve sağlıklı gebelik zaten dedi ama kese olusurmu cumaya kadar bebek yerlesirmi onu merk ediyorum ilk gebeligim çok heycnliyim 🤭🥲

yenibirannis ben dört haftalıklara görmüştüm canım. Yani test yaptıktan sonra doktora gittiğimde sadece keseyi gördüm doktor yaklaşık dört haftalık demişti

yenibirannis selam ben 5 haftasinda gordum 6 haftasinda kalbi oluwdu ben sizi paylawiminizi gormuwdum kan testi vermiwdinizmi diye merak da etmiwdim ama ceveb alamadim) cok sevindim inshAllah sag salim alin kucaginiza

Bende 5+2 dik geçen hafta cumartesi gitmiştim özele kese var sağlıklı gebelik ama bebis ve kalp atışları için 15 gün sinra gel dedi salı günü aldim randevu gidicem bklm cnm

Gunicka o an çok karışıktı herşey çok yoğun duygular içindeydim kimseye tek tek yazamadım k.bkma hakiki helal et cnm amin ins sende sağlıkla al kucağına ins 🙏🥰

Wwcansu ya ne güzel ins gümbür gümbür duyarsınız kalp atışlarını miniginizin cnm 🙏🤗