• Gebelik
  • 5. Hafta kese bebek gorunurmu

yenibirannis ben dört haftalıklara görmüştüm canım. Yani test yaptıktan sonra doktora gittiğimde sadece keseyi gördüm doktor yaklaşık dört haftalık demişti

yenibirannis selam ben 5 haftasinda gordum 6 haftasinda kalbi oluwdu ben sizi paylawiminizi gormuwdum kan testi vermiwdinizmi diye merak da etmiwdim ama ceveb alamadim) cok sevindim inshAllah sag salim alin kucaginiza

Bende 5+2 dik geçen hafta cumartesi gitmiştim özele kese var sağlıklı gebelik ama bebis ve kalp atışları için 15 gün sinra gel dedi salı günü aldim randevu gidicem bklm cnm

Gunicka o an çok karışıktı herşey çok yoğun duygular içindeydim kimseye tek tek yazamadım k.bkma hakiki helal et cnm amin ins sende sağlıkla al kucağına ins 🙏🥰

Wwcansu ya ne güzel ins gümbür gümbür duyarsınız kalp atışlarını miniginizin cnm 🙏🤗

yenibirannis amin teşekkür ederim, sizde sağlıcakla kucağınıza alın Allah’ın izniyle 🧿🥰az kaldı bizim 🥰 bi anda çok çabuk geçiyor zaman, ilk zamanlar da çok heycanlı 😍

Lunaaa92 aynen ilk başlar kese bebek kalp atışı derken biraz stresli zor geciyo umarım sağ salim kucağıma alırım hayrlisiyla teşekkür ederim 🙏🥰🥲

OzgeSrc, başlığı 5. Hafta kese bebek gorunurmu olarak değiştirdi.