- Düzenlendi
Kizlar 4+3 uz bu cuma keseyi görmeyi gidicez artık kese olusmusmudur bebiş yerleşmişmidir bunun belirtisi varmı yada haftası 😊 varmı 5 haftalıkken kese ve bebek goren
Kizlar 4+3 uz bu cuma keseyi görmeyi gidicez artık kese olusmusmudur bebiş yerleşmişmidir bunun belirtisi varmı yada haftası 😊 varmı 5 haftalıkken kese ve bebek goren
Ben de burda bekleyim :) bizde 4+4 uz suan daha doktora gitmedik ne zaman gitmek gerekir acaba
yenibirannis 5. Haftada genelde kese gözükür kalp atışı sonra ki haftalarda duyulur.
Ben 5. Haftada keseyi gormustum insallah siz de gorup rahatlarsiniz
Merhaba benim 6. Haftanın sonlarında gözükmüştü 5 haftalıkken görememişti doktorum
yenibirannis sata göre 9+2 ama geç döllenme ile 5+4 de kese bebek kalp atışı görüldü vajinalden. Ama bebek çok küçük boy ölçemiyorum dedi. 7+4 de karından boy da ölçüldü kalp atışı da duyuldu. Şimdi 27+2yiz çok şükür 🥲
Gkcsl ins ya tşk ederim 🙏🤗
yenibirannis bence iki hafta sonra git hem bebeği hem kalp atışını görürsün
AyFa1608 masallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins cnm 🙏🥰
Baloglum93 cumayı zor bekliyorum 2 hafta hiç dayanamm🤭 bide Dr cuma mutlaka gel dedi ondan gidicez
Beta 1500 + kese görünür ondan 1 -2 hafta sonrada bebiş görünür canım
yenibirannis 5 haftalıkken alttan muayene ile bebeğide keseyide gördük kalp atışınıda duyduk
Esoo0698 ya ne güzel maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins 🙏🥰
yenibirannis amin inşallah cümlemizinkini. Sende görürsün inşallah gidince. Görmezsen de panik yapma ama 5 haftada herkesin ki görülmeyebiliyor. Rabbim tamamına erdirsin ♥️
Sahnedekimadam betayi takip ettirmedi Dr gerek yok dedi progesteron hormonumu yüksek bulunca iç ve sağlıklı gebelik zaten dedi ama kese olusurmu cumaya kadar bebek yerlesirmi onu merk ediyorum ilk gebeligim çok heycnliyim 🤭🥲
yenibirannis kese görülebilir ama bebek belki gözükmeyebilir daha çok çok minik benim 5+6 da gözükmüştü bebek
Lunaaa92 hadi ya ne güzel maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins cnm 🙏🤗
yenibirannis 5+3’de sadece keseyi 6+5’de bebeği ve kalp atışını görmüştük. ☺️
yenibirannis 4 hafta öğrendim 5. Hafta keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını dinledik 🌸
Nursaygi rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins cnm 🙏🥰