• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

Yemek olsa sadece iyi kocamdan oğlumdan koku geliyor resmen oğlum bile kokuyor sevemiyorum cocugumu mis kokulu yavrumdu ama şimdi fena oluyorum

Hilal2 ayyyy çok komiksiniz vallahi kahkaha attım🤣🤣🤣 inşallah geçer bugünler de bi tane çocuk olupta ikinciye hamile olmakta çok zor benim ilk olduğu için uğraşacak başka bişeyim yok sizin işiniz daha zor oğlunuzla da ilgilenmeniz lazım 😊

pembemor25 hiç sorma bide oğlum otizmli daha çok ilgi istiyo sürekli gelip kucagıma oturuyor yatıyor yanıma napıcam bilmiyorum 🥲

Hilal2 ayy yerim ben onu kardeşinin geleceğini anladıysa ilgi de bekliyordur 😍

pembemor25 tm canım inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin salı gidicem inşallah kalp atışı duymaya inşallah iyi haberler alırız😊yazarım mutlaka sizler de yazın

GULMUSTAFA-2011 bende kalp atışını duydum ama ikinciye gideceğim o heyecan hep oluyo yani şimdi de nasıl her şey yolunda mı diye heyecanlanıyorum 🥰

7 haftalık olduk bugün mide bulantısından geberiyorum tatlıdan çikolatadan midem bulanıyor su dahi içemiyorum 5 inci haftada başladı mide bulantıları hala devam ediyor umarım kısa süre icinde biter

6.hafta da başlamıştı bulantı kusma 15+4 olduk hala devam ediyor gece iki tane prilam içmeme rağmen 🥲

Zeynepozcan limonlu su içmeyi dene yada yanımda katı bişeyler yiyerek içmeyi dene

Su zaten iğrenç aşırı açım herşey kokuyo kocam ev kendim bile yemek yemek istiyorum artık iştahla tatlıyı Da gözüm görmesin oldu çubuk kraker saolsun bi tek o var 7+2

pembemor25 selam canım bende 8 haftalık hamileyim dediğin gibi tatlı şeyler görmeye bile tahammül edemiyorum. Bol acılı ekşili şeyler yiyorum sürekli 😋 6. Haftadan beri bulantıyı çekiyorum ama hiç istifa olmadı şükür.

7+4 teyim 4 gündür mide bulantım başladı bundan önce hiç bir sıkıntım yoktu. Ama şuan gün içinde hiç dinmeyen bulantı iştah sıfır ve asla kusma yok öğürme çok nadir hani kussam rahatlardım belki o an için bilmiyorum sadece bulantı hali kötü bi durum

Zeynepozcan bende 8+5 haftaligim bu hafta bende de başladı aynı durum su içince çok bulaniyo

Beyza9 bana da yazdı prilam Dr ama onu içince gözümü hiç açamıyorum acayip uyku yapıyor. Sizlere de öyle oldu mu? 5 yaşına girmek üzere olan bi kızım var hapı içince çocuğuma bile bakamıyorum o yüzden çok kötü olmadıkça içmiyorum 😏