• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

mother2 benimde karın ağrısı yaşıyorum kaç haftalıksınız

mother2 bunun için doktorum magnezyum verdi beni çok rahatlattı. adet kasılmaları gibi çok oluyordu

8+5 bir gün iyi bir gün ekşimeli bulantılı öğürmeli ama kusma yok 2 3 günde bir ilaç alıyorum ve ayrıca içtiğim folik asitte miğdeme iyi geliyor

pembemor25
    9+1 hamileyim öğrendiğimden beri bulantılarım var yemekleri görmek istemiyorum tiksiniyorum, günde 2 litre su içmeye özen gösteriyorum kusmam olmadı ama bulantım bütün gün sürüyor ve rahatsız ediyor 🥲

geser 13 haftadayım bende de aynı durum var bulantılarım devam ediyor doktor zofer yazdı etkisi olmadı. Ağzımın içi zehir gibi buda en az bulantı kadar rahatsız edici ne zaman gecer yada hiç mi geçmez kafamda deli sorular

pembemor25 başta öyle oluyor tatlıdan tiksinmistim ben sonra tatlıya döndüm ekside yiyorum cinsiyetle alakası yok ama benim kız😊

Mami_19 hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲🏻🙏🏻 Hayırlı haberinizi bekliyorum ❤️

6+3 deyiz bizde 2 gündür dün istifra ettim, bugun de mide bulantım cok oldu yemek kokuları beni mahvediyor dışarda kar yagıyordı dayanamadım actım pencereleri ki şuan hala kokuyor

geser iyi olmuş ben hiç ilaç almıyorum şimdi öğürtü şeklinde geliyor sabrediyorum ilaç bana göre değil sanırım

Yemek olsa sadece iyi kocamdan oğlumdan koku geliyor resmen oğlum bile kokuyor sevemiyorum cocugumu mis kokulu yavrumdu ama şimdi fena oluyorum