pembemor25 selam canım bende 8 haftalık hamileyim dediğin gibi tatlı şeyler görmeye bile tahammül edemiyorum. Bol acılı ekşili şeyler yiyorum sürekli 😋 6. Haftadan beri bulantıyı çekiyorum ama hiç istifa olmadı şükür.
6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı
7+4 teyim 4 gündür mide bulantım başladı bundan önce hiç bir sıkıntım yoktu. Ama şuan gün içinde hiç dinmeyen bulantı iştah sıfır ve asla kusma yok öğürme çok nadir hani kussam rahatlardım belki o an için bilmiyorum sadece bulantı hali kötü bi durum
Zeynepozcan bende 8+5 haftaligim bu hafta bende de başladı aynı durum su içince çok bulaniyo
Beyza9 bana da yazdı prilam Dr ama onu içince gözümü hiç açamıyorum acayip uyku yapıyor. Sizlere de öyle oldu mu? 5 yaşına girmek üzere olan bi kızım var hapı içince çocuğuma bile bakamıyorum o yüzden çok kötü olmadıkça içmiyorum 😏
burcuali38 geceden için diyorlar birde öyle deneyin isterseniz
Zeynepozcan geceden de içtim 12ye 1e kadar uyanamıyorum 🙁
Şu anda 7+0 haftamızdayız. Önceki hafta bulantı vardı Prilam kullandım ama sadece 1 defa aldım. Şimdi iştahsızlık var. Çok şükür bulantı kusma yanma yok.
burcuali38 geceden içiyorum ben
pembemor25 yok canim korkma her hamilelik kendine ozeldir 😊
Marlaaaaaaaaaaaaaa beyaz akıntınız var mı acaba
pembemor25 bencede hissediyor hamileliğimden beri pek mız mız oldu
_dilara8mustafa_ insAllah
_dilara8mustafa_ insAllah canım bende sizin hayirlı habernizi beklerim
pembemor25 amin inşallah teşekkür ederim
Beyza9 gece de içtim bu sefer de sabah kalkamıyorum öğlene kadar uyuyorum
6+3 haftalık hamileyim mide bulantısından salata haricinde birşey yiyemiyordum prilam Dr kullanıyorum faydasını gördüm