Gonuel49 pembemor25 selam canım bende 8 haftalık hamileyim dediğin gibi tatlı şeyler görmeye bile tahammül edemiyorum. Bol acılı ekşili şeyler yiyorum sürekli 😋 6. Haftadan beri bulantıyı çekiyorum ama hiç istifa olmadı şükür.
Zeynepaydnn 7+4 teyim 4 gündür mide bulantım başladı bundan önce hiç bir sıkıntım yoktu. Ama şuan gün içinde hiç dinmeyen bulantı iştah sıfır ve asla kusma yok öğürme çok nadir hani kussam rahatlardım belki o an için bilmiyorum sadece bulantı hali kötü bi durum
burcuali38 Beyza9 bana da yazdı prilam Dr ama onu içince gözümü hiç açamıyorum acayip uyku yapıyor. Sizlere de öyle oldu mu? 5 yaşına girmek üzere olan bi kızım var hapı içince çocuğuma bile bakamıyorum o yüzden çok kötü olmadıkça içmiyorum 😏
Marlaaaaaaaaaaaaaa Şu anda 7+0 haftamızdayız. Önceki hafta bulantı vardı Prilam kullandım ama sadece 1 defa aldım. Şimdi iştahsızlık var. Çok şükür bulantı kusma yanma yok.
Mami_19 _dilara8mustafa_ insAllah _dilara8mustafa_ insAllah canım bende sizin hayirlı habernizi beklerim
FatmaErdur 6+3 haftalık hamileyim mide bulantısından salata haricinde birşey yiyemiyordum prilam Dr kullanıyorum faydasını gördüm