Tugbazdmr durumun varsa liv hospital e git derim ben çok memnunum uzun uzun muayene olmak kendimi özel hissetmek güzel bişey her an doktorla da iletişim halindeyim

Tugbazdmr A life hastanesinde doğum yaptım doktorum mükemmeldi.Hemşireler de bi o kadar iyilerdi sağolsunlar mükemmel bi doğum yaşadım

Edolili çok şükür iyi iki gündür biraz hapşırıyor burnu akacak gibi oluyor elim kalbimde duruyorum bişey olmasın diye 🫣 annelik çok güzel bişey olmasın siye gözüm onda sürekli 😍

Tugbaysima ne zaman doğum yaptınız bilkentte? Hala dogurana kadar telefonsuz ve eşyalarınız olmadan mi duruyorsunuz? Ben o şekilde doğum yaptım da şu an nereye gidecegimi bilmiyorum

Tugbazdmr yakınsanız eryaman hastanesinde Nida Hanıma muayene alıp deneyebilirsiniz. Ben kendisine takipliyim ve çok memnunum🌸

Tugbaysima doktorlardan yana asla bir sıkıntım yok imkanlar kısıtlı aynı odada 3 hamile kadına bakmaya çalışıyor hoca sorularımıza cevap veremiyor yetişemiyor hepimize doğal olarak

Tugbazdmr evet paket yok orada :( ama muayene fiyatları daha uygun sanırım. 25 bin falan paket fiyatları okudum burada😱

Tugbazdmr aşkın evren güler der susarım.Bir kez muayeneye git onunla bu süreci geçirmen gerektiğine karar vericeksin

Ben pursaklar kuzey a life hospital da op. Dr. Mehmet Demir bey de takipliydim ve doğum yaptım gayet memnun kaldım. İnstagram ı da var bakabilirsiniz

Sehir hastanesine ozel hastane gibi demisler de bu arkadaslar ozel hastaneye gitmemis sanirim hic. Saka gibi gercekten sadece bir kere gittim gebeligim boyunca farkli bi goz gorsun diye kurbanlik koyun gibi herkesi oturtmuslar ortalikta biri tansiyon olcumu diye bagiriyor, bi gidiyosun farkli doktor diger gidisinde farkli. Biri vitamin veriyo digeri onu kesiyo baska bisey veriyo. Kimsenin kimseden haberi yok zaten esinizi doktorun yanina almayi gectim koridora bile almiyorlar. Ultrason ekrani doktora cevrili kendi bakti biseyler soyledi tamam dedi kaldirdi ne gorebildim ne fotografini alabildim. İyiki ozele gidiyorum dedim oradan cikinca. Whatsapp uzerinden surekli doktorumla konusuyorum her durumda aklima ne takilirsa bi telefon uzagimda randevu bulamadim derdi yok, esimle birlikte giriyoruz bebegimizi goruyoruz gulup konusuyoruz doktorumla her turlu islemde hemsireler zaten guler yuzlu mis gibi anlayacagin. Baska hastaligi bilmem ama dogumda kesinlikle ozel.