Tugbazdmr durumun varsa liv hospital e git derim ben çok memnunum uzun uzun muayene olmak kendimi özel hissetmek güzel bişey her an doktorla da iletişim halindeyim

Tugbazdmr A life hastanesinde doğum yaptım doktorum mükemmeldi.Hemşireler de bi o kadar iyilerdi sağolsunlar mükemmel bi doğum yaşadım

Edolili çok şükür iyi iki gündür biraz hapşırıyor burnu akacak gibi oluyor elim kalbimde duruyorum bişey olmasın diye 🫣 annelik çok güzel bişey olmasın siye gözüm onda sürekli 😍

Tugbaysima ne zaman doğum yaptınız bilkentte? Hala dogurana kadar telefonsuz ve eşyalarınız olmadan mi duruyorsunuz? Ben o şekilde doğum yaptım da şu an nereye gidecegimi bilmiyorum

Tugbazdmr yakınsanız eryaman hastanesinde Nida Hanıma muayene alıp deneyebilirsiniz. Ben kendisine takipliyim ve çok memnunum🌸

Tugbaysima doktorlardan yana asla bir sıkıntım yok imkanlar kısıtlı aynı odada 3 hamile kadına bakmaya çalışıyor hoca sorularımıza cevap veremiyor yetişemiyor hepimize doğal olarak

Tugbazdmr evet paket yok orada :( ama muayene fiyatları daha uygun sanırım. 25 bin falan paket fiyatları okudum burada😱