1 kere etlik şehir hastanesine gittim ilgi alaka yok asistanlar birbirine bakıyor bişey söylemek için kan tahlili istediğim halde almadılar etlik Zübeyde hanım hastanesi evime çok yakındı oraya aldım randevu kalp atışı kese doktor detaylı olarak gösterdi birsürü tahlil istedi sağolasın güzel ilgilendi fotoğrafını bile istemeden çıkartıp verdi bence hastane önemli değil doktor önemli

Tugbazdmr durumun varsa liv hospital e git derim ben çok memnunum uzun uzun muayene olmak kendimi özel hissetmek güzel bişey her an doktorla da iletişim halindeyim

Tugbazdmr A life hastanesinde doğum yaptım doktorum mükemmeldi.Hemşireler de bi o kadar iyilerdi sağolsunlar mükemmel bi doğum yaşadım

Edolili çok şükür iyi iki gündür biraz hapşırıyor burnu akacak gibi oluyor elim kalbimde duruyorum bişey olmasın diye 🫣 annelik çok güzel bişey olmasın siye gözüm onda sürekli 😍

Tugbaysima ne zaman doğum yaptınız bilkentte? Hala dogurana kadar telefonsuz ve eşyalarınız olmadan mi duruyorsunuz? Ben o şekilde doğum yaptım da şu an nereye gidecegimi bilmiyorum

Tugbazdmr yakınsanız eryaman hastanesinde Nida Hanıma muayene alıp deneyebilirsiniz. Ben kendisine takipliyim ve çok memnunum🌸