- Düzenlendi
Canımız annelerimiz, aşerme hakkında hazırladığımız blog yazımızı linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
https://www.mutluanneleriz.com/2023/01/23/aserme-hakkinda-merak-edilen-her-sey/
- İlk aşermeniz ne zaman başladı?
- Ne aşerdiniz? ☺️
Canımız annelerimiz, aşerme hakkında hazırladığımız blog yazımızı linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
https://www.mutluanneleriz.com/2023/01/23/aserme-hakkinda-merak-edilen-her-sey/
15+3 hiç bir zaman olmadı 😊 nasıl bir şey acaba çok merak ediyorum olurmu bu haftdan sonra ilk 3 ayda olur diye duydum da
NURVaqif benimde değişik şeyler yeme isteğim oluyor ama bence bünyede eksik olan vitaminlerle de ilgili ya☺️ Mesela bende kek işte mandalina portakal daha çok yiyorum canm istiyor. Bide yeşil fasulye😀😀
Uzun süredir yemedigim şeyleri yemek istiyorum ilk zamanlarda turşu mandalina çok yedim şimdi ise rüyama giriyor yada kokusunu duyuyor gibi oluyorum ilk asermem de eşime sordum evin içinde çok mükemmel kek kokusu var komşulardan biri kek yapıyor sanırım dedim bana tepkisi yok öyle bı koku deyince aserdigimi anladim 🤣🤣
HappyMom 30.haftadayım ilk başlarda bi kere pamuk şeker aşermiştim daha dün yine canım mı istedi aşerdim mi bilmiyorum ama bu soğukta dondurma aşerip yedim😅
Gebe olduğumu öğrendiğimde canım sürekli ayva istiyordu asla ayva sevmem ve yemem normalde çilek mandalina pogaça sürekli rüyalarımda bunlar neyseki geçti aşermem😂😂
Bende mantı ve karpuz aşerdim
NURVaqif rüyamda börek gördüm peynirli Bi kalktım agzımda tadı sürekli aklıma geliyo eşime dedim aşerme yaşıyorum saolsun bütün börek çilerden az az almış aynı tadı bulayım dedi 😂 çeşit cok olsun rüyada kinin aynısını bulayım die 🤣
HappyMom Konyanin mesut olan aeyinden istiyodu canım sürekli 😂😂Konyalı olunca saniirim sonra da Meyvelerden bazılarını çok istedi canım Ama herşeyi yerim isterim 😂🙈
Hatice288 Aa biri mandalina demiş içinde ağaç cikicak😂😂
6 haftanın son günlerindeyim ilk defa canım böyle vanilyalı gofret istedi eşimde dedi çikolatalı değil di mi diye bende dedim çikolatalı değil sade böyle almaya gitti 🙃
20 haftalık olduk bugün iki gündür canım acayip kavun karpuz çekiyor sağolsun eşim bütün market manaları aradı karpuz buldu bize ama iki yüz liraya patladım eşime 🤣🤣🤭🤭
HappyMom 9 aylık süreçte gecenin 4ünde ev tereyağlı poğaça kokuyordu. 😂😂😂😂 Bir de yeşil erik istedim.
Ay bende erik istemiştim 3 tane eriğe 150 lira verince eşimin şekeri düşmüştü çekirdekleri de yut diyordu 😂
Sadece bir kere oldu oda öyle böyle değil aşırı abartılı karpuz istedim gece yarısı 😂 eşim sağolsun buldu neredeyse yarısından fazlasını yemiştim daha hiç olmadı o sıra 12-13 haftalıktım
NURVaqif ben ilk aylarımda aşırı nar ekşisini
Yemek istedim kısır yapıp yedim o nar ekşisini içesim geldi 😀