Aşermek 🤔
Bende mantı ve karpuz aşerdim
NURVaqif rüyamda börek gördüm peynirli Bi kalktım agzımda tadı sürekli aklıma geliyo eşime dedim aşerme yaşıyorum saolsun bütün börek çilerden az az almış aynı tadı bulayım dedi 😂 çeşit cok olsun rüyada kinin aynısını bulayım die 🤣
HappyMom Konyanin mesut olan aeyinden istiyodu canım sürekli 😂😂Konyalı olunca saniirim sonra da Meyvelerden bazılarını çok istedi canım Ama herşeyi yerim isterim 😂🙈
Hatice288 Aa biri mandalina demiş içinde ağaç cikicak😂😂
6 haftanın son günlerindeyim ilk defa canım böyle vanilyalı gofret istedi eşimde dedi çikolatalı değil di mi diye bende dedim çikolatalı değil sade böyle almaya gitti 🙃
20 haftalık olduk bugün iki gündür canım acayip kavun karpuz çekiyor sağolsun eşim bütün market manaları aradı karpuz buldu bize ama iki yüz liraya patladım eşime 🤣🤣🤭🤭
HappyMom 9 aylık süreçte gecenin 4ünde ev tereyağlı poğaça kokuyordu. 😂😂😂😂 Bir de yeşil erik istedim.
Ay bende erik istemiştim 3 tane eriğe 150 lira verince eşimin şekeri düşmüştü çekirdekleri de yut diyordu 😂
Sadece bir kere oldu oda öyle böyle değil aşırı abartılı karpuz istedim gece yarısı 😂 eşim sağolsun buldu neredeyse yarısından fazlasını yemiştim daha hiç olmadı o sıra 12-13 haftalıktım
NURVaqif ben ilk aylarımda aşırı nar ekşisini
Yemek istedim kısır yapıp yedim o nar ekşisini içesim geldi 😀
HappyMom haşlanmış tavuk istemişti canım. Et ve et ürünleri hala deli gibi yiyorum 🥰 Oglusum sagolsun😅😬
5 haftaliktim gebelikten bir haber Spor salonundaydim masada yeni açılan künefeci broşürü vardı derslere katilmadan koşa koşa künefe yemeye gitmiştim 😂😂😂
6 haftalık aşerilir mi ben döner yemek istedim deli gibi o gün yemedim ama diger gün yiyene kadar aklımdaydı 😅 yeni bu hafta oldu bu 😅
Sbahcivanlarr ay o eriği demeyin gün sayıyorum rüyalarımfan çıkmıyor🥺
Ben 8+5’im öyle aşermek değil de birdenbire mesela aklıma tavuk döner veya pide geliyor o an onu olsa da deli gibi yesem diyorum mesela öyle oldu birkaç haftadır 😁 Dışarı çıkınca mutlaka bi şeyler yiyesim geliyor mis gibi kokuyor etraf 🙈😁
HappyMom 12-13. Haftalarda başlamıştı çilek ve erik turşusu çekmişti canım çileği bulmak zor olmadı ama erik turşusunu oturduğum yerde her yeri gezdim ararken bulamadım sonra köyden bı yerden yollamışlardı hiç unutmam bı oturuşta 15 tane falan yemiştim annem tansiyonun çıkıcak diyip önümden almasa daha yerdim heralde 😄
Valla 4 haftalık 4 günlüğüm herseyinyemek istiyirum psikolojik sanirim😇😇😇
HappyMom barbunya 😀