HappyMom 30.haftadayım ilk başlarda bi kere pamuk şeker aşermiştim daha dün yine canım mı istedi aşerdim mi bilmiyorum ama bu soğukta dondurma aşerip yedim😅

Gebe olduğumu öğrendiğimde canım sürekli ayva istiyordu asla ayva sevmem ve yemem normalde çilek mandalina pogaça sürekli rüyalarımda bunlar neyseki geçti aşermem😂😂

Burcutly Cinsiyet erkek duyduğuma göre kız çocuklarında tatlı tüketiliyormuş gerçekmi bilmiyorum ama ben hep ekşiden gittim😃

NURVaqif rüyamda börek gördüm peynirli Bi kalktım agzımda tadı sürekli aklıma geliyo eşime dedim aşerme yaşıyorum saolsun bütün börek çilerden az az almış aynı tadı bulayım dedi 😂 çeşit cok olsun rüyada kinin aynısını bulayım die 🤣

HappyMom Konyanin mesut olan aeyinden istiyodu canım sürekli 😂😂Konyalı olunca saniirim sonra da Meyvelerden bazılarını çok istedi canım Ama herşeyi yerim isterim 😂🙈

6 haftanın son günlerindeyim ilk defa canım böyle vanilyalı gofret istedi eşimde dedi çikolatalı değil di mi diye bende dedim çikolatalı değil sade böyle almaya gitti 🙃

20 haftalık olduk bugün iki gündür canım acayip kavun karpuz çekiyor sağolsun eşim bütün market manaları aradı karpuz buldu bize ama iki yüz liraya patladım eşime 🤣🤣🤭🤭

HappyMom 9 aylık süreçte gecenin 4ünde ev tereyağlı poğaça kokuyordu. 😂😂😂😂 Bir de yeşil erik istedim.

@HappyMom ben mardine özel olan mavi badem şekerini hala istiyorum 😃

Sadece bir kere oldu oda öyle böyle değil aşırı abartılı karpuz istedim gece yarısı 😂 eşim sağolsun buldu neredeyse yarısından fazlasını yemiştim daha hiç olmadı o sıra 12-13 haftalıktım

NURVaqif ben ilk aylarımda aşırı nar ekşisini
            Yemek istedim kısır yapıp yedim o nar ekşisini içesim geldi 😀

HappyMom haşlanmış tavuk istemişti canım. Et ve et ürünleri hala deli gibi yiyorum 🥰 Oglusum sagolsun😅😬

5 haftaliktim gebelikten bir haber Spor salonundaydim masada yeni açılan künefeci broşürü vardı derslere katilmadan koşa koşa künefe yemeye gitmiştim 😂😂😂

6 haftalık aşerilir mi ben döner yemek istedim deli gibi o gün yemedim ama diger gün yiyene kadar aklımdaydı 😅 yeni bu hafta oldu bu 😅

Ben 8+5’im öyle aşermek değil de birdenbire mesela aklıma tavuk döner veya pide geliyor o an onu olsa da deli gibi yesem diyorum mesela öyle oldu birkaç haftadır 😁 Dışarı çıkınca mutlaka bi şeyler yiyesim geliyor mis gibi kokuyor etraf 🙈😁