HappyMom haşlanmış tavuk istemişti canım. Et ve et ürünleri hala deli gibi yiyorum 🥰 Oglusum sagolsun😅😬

5 haftaliktim gebelikten bir haber Spor salonundaydim masada yeni açılan künefeci broşürü vardı derslere katilmadan koşa koşa künefe yemeye gitmiştim 😂😂😂

6 haftalık aşerilir mi ben döner yemek istedim deli gibi o gün yemedim ama diger gün yiyene kadar aklımdaydı 😅 yeni bu hafta oldu bu 😅

Ben 8+5’im öyle aşermek değil de birdenbire mesela aklıma tavuk döner veya pide geliyor o an onu olsa da deli gibi yesem diyorum mesela öyle oldu birkaç haftadır 😁 Dışarı çıkınca mutlaka bi şeyler yiyesim geliyor mis gibi kokuyor etraf 🙈😁

HappyMom 12-13. Haftalarda başlamıştı çilek ve erik turşusu çekmişti canım çileği bulmak zor olmadı ama erik turşusunu oturduğum yerde her yeri gezdim ararken bulamadım sonra köyden bı yerden yollamışlardı hiç unutmam bı oturuşta 15 tane falan yemiştim annem tansiyonun çıkıcak diyip önümden almasa daha yerdim heralde 😄

Valla 4 haftalık 4 günlüğüm herseyinyemek istiyirum psikolojik sanirim😇😇😇

HappyMom daha yenilerde basladi benimde 11+4 kavun çok canım çekti bulduk geliyor yolda şükür ama her şey aklına geliyor insanın turşu ev yapimi dondurma felan da çok istemişti canim

6 +5 teyim hamilelik dışında da surekli canimin bisey çekmesine cok alışığim o yüzden aşerdim gözüyle bakamıyorum. Geçen gün adana dürüm çekti canm hallettik, bugünde mantı onuda yedim bu gidişle kilo ne olur bilemiyorum artık 😀

Pnr60 sen karpuz deyince benimde aklıma eşimin bir hafta boyunca kavun araması geldi 😂😂 aşerdiğim ilk şeydi sonrasında da sarımsaklı yoğurt aşetmiştim 😂😂

Ezgicelll-krc ay ben o erik için günlerce ağladım bulamadım diye her markette yeşil ne görürsem erik diye koşardm

HappyMom benim mandalina çekmişti ama gerçek aşerme video izliyordum bi çocuk bi dilim mandalina attı ağzına o sırada arkadaşıma gidiyordum otobüste mandalinanın hayalini kurdum öyle canım çekmiş ki ağzımın suyu aktı bayılıcak gibi oldum Allahtan indiğim durakta hemen vardı 5 tane aldım 3 tanesini yere oturup yedim 😂

Canımın istediği şeyler oldu ama bence hiç aşermedim. Gerçekten nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Arada eşime uydurma aşermelerim olduğunu söylüyorum tabi, motor almaya aşerdim, ev almaya aşerdim, canım çok fena birini dövmek çekti gibi 🤓