Kızlar dun kanamam oldu pıhtıli doktora gittim tabi kasik bel ağrıları da eşlik ediyor doktor pek iyi değildi pek bisey demedi iğne yaptı yolladı bugün sabah durmuştu öğlene doğru tekrardan kan geldi pembesi doktora gittim kesenin yanında kanama alanı var dedi kese kalp atışı iyi dedi iğne vururdu tekrar progestan hapda 3 e cikardi
Düşük
Böyle durum yaşatan annelerimiz bilgi vere bilirmisini neyle sonuçlandı
Canım ben yaşamadım ama çok yakın bi arkadaşım yaşadı çok şiddetli bacaklarından aşağı kanaması oluyordu hatta pıhtılı her defasında düştü kesin diye doktora gitti ama şükürler olsun sapa sağlam doğdu geçen doğum gününü kutladık yani demem o ki yiyecek ekmeği varsa bu dünya da ne olursa olsun doğuyor allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin içini ferah tut güzel düşün
hulyaakgn34- bir de ilk gebelik mi sizin bilmiyorum ama ilk gebelikse vucut hamileliği tanımıyor tanımadığı için onu atmaya çalışıyor yani yaşadığınız durumlar normal stres yapmayın olumlu düşünün
hulyaakgn34- teşekkür ederim biraz olsun rahatladım 3. Gebelik olacak 2.Gebelikte bebeğimin kalbi.durdu 3 aylikti haziran ayında kürtaj oldum 😞
maynur1 aynı durumdayız 5+6 benim de bugün kanamanın 4. Günü yarın kontrolüm var
maynur1 benim de aynı şekilde iki kez oldu iğne vuruldum kaç gün geçmedi kanama ama azalarak devam etti tabi. Progestan içtim ve dinlendim şu an çok şükür 39 haftamız bile bitecek sakın endişelenmeyin. Ben stresten kendime zehir etmiştim o günleri 🥺
Ben yaşadim 9.haftamda 1 gece hastanede kaldım düşük riskim vardı sabahına kesenin etrafında kanama alanı da göründü ama kalp atışı iyiydi şükürler olsun. Tuvalet harici kalkma bol su iç iğne ve progestan fitil kullanıp 1 hafta sonra kontrole gittim. Kanama alanı geçmişti kontrolde hafif hafif yürümeye normal hayatına dönmeye basla dedi ama ben hala yatıyorum 11+1 oldu hala kahve akıntım geliyor. Umarım herşey yolundadır hem sizin hem benim için 🥰