hulyaakgn34- bir de ilk gebelik mi sizin bilmiyorum ama ilk gebelikse vucut hamileliği tanımıyor tanımadığı için onu atmaya çalışıyor yani yaşadığınız durumlar normal stres yapmayın olumlu düşünün
Düşük
hulyaakgn34- teşekkür ederim biraz olsun rahatladım 3. Gebelik olacak 2.Gebelikte bebeğimin kalbi.durdu 3 aylikti haziran ayında kürtaj oldum 😞
maynur1 aynı durumdayız 5+6 benim de bugün kanamanın 4. Günü yarın kontrolüm var
maynur1 benim de aynı şekilde iki kez oldu iğne vuruldum kaç gün geçmedi kanama ama azalarak devam etti tabi. Progestan içtim ve dinlendim şu an çok şükür 39 haftamız bile bitecek sakın endişelenmeyin. Ben stresten kendime zehir etmiştim o günleri 🥺
Ben yaşadim 9.haftamda 1 gece hastanede kaldım düşük riskim vardı sabahına kesenin etrafında kanama alanı da göründü ama kalp atışı iyiydi şükürler olsun. Tuvalet harici kalkma bol su iç iğne ve progestan fitil kullanıp 1 hafta sonra kontrole gittim. Kanama alanı geçmişti kontrolde hafif hafif yürümeye normal hayatına dönmeye basla dedi ama ben hala yatıyorum 11+1 oldu hala kahve akıntım geliyor. Umarım herşey yolundadır hem sizin hem benim için 🥰
maynur1 hapı vajinal alıyorum günde 3, iğne de vuruldum 2 kere
Minnieand ne kadar süre yattınız ? ben de yatıyorum 4 gündür ama aylarca yatmışım gibi
maynur1 gece başladı kanama ve pıhtılı en az 10 kere pıhtı süşmüştür ben kesin düşük oldu diye düşünmüştüm sabah doktora gittim kese göründü bebekte göründü çok küçüktü kalp atışı alamadı ama kesenin dırumu iyi dedi yarın kalp atışı var mı ona bakacak