maynur1 kalp durmasından sonra test yaptınız mı benim de 2 gebeliğim ondan sonlandı yarın tekrar kürtaj olacam

maynur1 benim biddipnşz bacaklarımdan aşağı kan aktı pıhtılı falan da oldu . Ona rahmen herşey çok iyiydi . Sana uygulanan yöntemler uygulandı bana da
Sonra başka bir nedenden bebeğimi kaybettim

maynur1 sağol kuzum sana da geçmiş olsun ben tekrardan olCam diye endişeşiliyim birazcık . Patoloji mi baktırdın canım

Sinem0135 evet canim herseyin hayırlısı korkma temiz çıkar inşallah bende hayırlısı diyorum

maynur1 kuzum genetik testte yaptır. Ben öyle yapacam . Bebeği patoloji ye gönderecektim ama bebek yok kese de kanamam olunca o da gitti . Doktor bana genetik testleri pıhtılaşma yaptır dedı

maynur1 benim de aynı şekilde iki kez oldu iğne vuruldum kaç gün geçmedi kanama ama azalarak devam etti tabi. Progestan içtim ve dinlendim şu an çok şükür 39 haftamız bile bitecek sakın endişelenmeyin. Ben stresten kendime zehir etmiştim o günleri 🥺

maynur1

Ben yaşadim 9.haftamda 1 gece hastanede kaldım düşük riskim vardı sabahına kesenin etrafında kanama alanı da göründü ama kalp atışı iyiydi şükürler olsun. Tuvalet harici kalkma bol su iç iğne ve progestan fitil kullanıp 1 hafta sonra kontrole gittim. Kanama alanı geçmişti kontrolde hafif hafif yürümeye normal hayatına dönmeye basla dedi ama ben hala yatıyorum 11+1 oldu hala kahve akıntım geliyor. Umarım herşey yolundadır hem sizin hem benim için 🥰

maynur1 gece başladı kanama ve pıhtılı en az 10 kere pıhtı süşmüştür ben kesin düşük oldu diye düşünmüştüm sabah doktora gittim kese göründü bebekte göründü çok küçüktü kalp atışı alamadı ama kesenin dırumu iyi dedi yarın kalp atışı var mı ona bakacak

Gamzetok inşallah geçmiş olsun canım allah kucağımıza almayı nasip etsin