gny25 bende 2 kutuya 212 lira para ödedim doğru, fakat kızlar prospektüsünde domuz bulunduğu yaziyor bunu görünce canım çok sıkıldı bilginiz var mıydı

Raporunun süresi ne zamana kadar acaba. Benim mesela 2023 ekim

gny25 3 kutu 9 tl mi canım o hangi eczaneyse ben de oraya gideyim ☺️ ilaçlara zaman gelmeden önce kutusu 75 liraya alıyordum. Şu an 100 lirayı geçti. Raporum var bu arada. Eczacı raporsuz kutusu 500 tl dedi

minikmucizemmmmmm 2023 aralık, bazı değerlerim yüksek çıktı doktor önlem amaçlı kullandırıyor gögüs hastalıkları uzmanı yazdı, doktora tekrar yazdırmadan gidip alsak oluyor mu acaba

Betuulsenn hayır yoktu şu an oldu ama sağlık için bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum🤗

arirangg ilk rapor çıktığında o fiyata almıştım gerçekten ben de şok oldum😂 pahalı bi ilaç herkesin gücü yetmiyor sonuçta

gny25 Evet canım biz oksapar kullananların ekstra masrafı çok. Ama Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin yeter ki🥰🙏

gny25 evet raporlu ya kendi doktoruma yada sağlık ocağında yazdırıyorum öyle 15 kutu 250 tl ödüyorum

FatmaAselinAnnesi_60 Yakın zamanda ilaçlara zam geldi ya canım o zamdan önce eczacı raporsuz 500 tl dedi. Ben de 75’e alıyordum ama şu an daha pahalı. Biraz da değişiyor her eczanede valla bir değil

arirangg valla her ay değişiyor canim ilk aldığımda 15 kutuya tl sonra 120 tl sonra yine 170 tl ödedim şimdi ise 250 tl 4 kutum kaldı bittiğin alacağım 350 tl olmuştur 🫤

Esimle bugun ayni konuyu konustuk ilk gebeligimde enox kullaniyodum ve kutu basina 2016 da 15 tl gibi fark ödüyodum suan oksopar kullaniyorum ve herhangi bi para odemiyorum ama ilkte de raporum vardi simdi de enteresan

gny25 Daha bugün yazdırdım sağlık ocağında ve ben hiçbir ücret odemiyorum çünkü raporum var 10 günde bir yazdiriyorum

FatmaAselinAnnesi_60 ben ilk reçeteli kullandım 75 tl gibi bi fiyat istedi normaldir dedim doktor bu sefer rapor çıkarttı masrafsız olsun diye bu sefer 170 istediler😂

Z_B_A2019 Rapor var diye nasıl tamamen ücretsiz oluyor. Benim de raporum var ama 100 lira civarında ödüyorum kutusuna