Oksapar
gny25 bende 2 kutuya 212 lira para ödedim doğru, fakat kızlar prospektüsünde domuz bulunduğu yaziyor bunu görünce canım çok sıkıldı bilginiz var mıydı
Raporunun süresi ne zamana kadar acaba. Benim mesela 2023 ekim
minikmucizemmmmmm 2023 aralık, bazı değerlerim yüksek çıktı doktor önlem amaçlı kullandırıyor gögüs hastalıkları uzmanı yazdı, doktora tekrar yazdırmadan gidip alsak oluyor mu acaba
Betuulsenn hayır yoktu şu an oldu ama sağlık için bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum🤗
gny25 evet mecbur yarı ücret çıkıyor ben 250 tl ödüyorum
FatmaAselinAnnesi_60 raporunuz var mıydı
arirangg nasıl ben raporsuz alayım bi kutusuna 250 tl dediler 15 kutu alayım dedim 3 bin tl fiyat vermişlerdi 🙄
gny25 evet raporlu ya kendi doktoruma yada sağlık ocağında yazdırıyorum öyle 15 kutu 250 tl ödüyorum
FatmaAselinAnnesi_60 Yakın zamanda ilaçlara zam geldi ya canım o zamdan önce eczacı raporsuz 500 tl dedi. Ben de 75’e alıyordum ama şu an daha pahalı. Biraz da değişiyor her eczanede valla bir değil
arirangg valla her ay değişiyor canim ilk aldığımda 15 kutuya tl sonra 120 tl sonra yine 170 tl ödedim şimdi ise 250 tl 4 kutum kaldı bittiğin alacağım 350 tl olmuştur 🫤
Esimle bugun ayni konuyu konustuk ilk gebeligimde enox kullaniyodum ve kutu basina 2016 da 15 tl gibi fark ödüyodum suan oksopar kullaniyorum ve herhangi bi para odemiyorum ama ilkte de raporum vardi simdi de enteresan
gny25 Daha bugün yazdırdım sağlık ocağında ve ben hiçbir ücret odemiyorum çünkü raporum var 10 günde bir yazdiriyorum
arirangg amin amin inşallah🙏