gny25 Arkadaşlar doktor rapor yazdığı halde bu ilacı eczaneden almaya çalıştığımda kutu başına 170 lira gibi bi fark istiyorlar. Böyle bi durumu yaşayan var mı rapor olduğu halde?
minikmucizemmmmmm gny25 ben en son 9 kutu aldım raporlu hepsine 70 tl vermiştim 🤔🤔 şimdi bir kutum kaldı inşallah bu kadar fazla ödemem ya benimde raporum var
Fadimegll321 m_k34 10 kutu alabilir musunuz ya bana en fazla 3 kutu verdiler raporluyum 3 kutu ücreti de 200 TL en son aldığımda da eczane sorun çıkardı raporumda bu zamana kadar bir şey yoktu 🤦🏼♀️ 1 paket ücreti neyse vereceğim dedim vermediler
gny25 avakado7 evet var ssk raporumda gözüküyor sistemde ilk kez aldığımda 3 kutuya 9 tl ödedim daha sonra bitti tekrar almak istediğimde kadın doğumcuma yazdırdım eczacıya raporu gösterdiğim halde baya fark istedi
arirangg gny25 3 kutu 9 tl mi canım o hangi eczaneyse ben de oraya gideyim ☺️ ilaçlara zaman gelmeden önce kutusu 75 liraya alıyordum. Şu an 100 lirayı geçti. Raporum var bu arada. Eczacı raporsuz kutusu 500 tl dedi
avakado7 gny25 Allah Allah ben de alıyorum ama bu kadar ödemedim hiç. Sgk’lıyom ben de. Raporunuzun süresini bir kontrol edin. Yanda tekrar çıkartmalarını talep edin. Yazık gereksiz yere niye fazla ödeyesiniz.
Betuulsenn gny25 bende 2 kutuya 212 lira para ödedim doğru, fakat kızlar prospektüsünde domuz bulunduğu yaziyor bunu görünce canım çok sıkıldı bilginiz var mıydı
gny25 minikmucizemmmmmm 2023 aralık, bazı değerlerim yüksek çıktı doktor önlem amaçlı kullandırıyor gögüs hastalıkları uzmanı yazdı, doktora tekrar yazdırmadan gidip alsak oluyor mu acaba
gny25 arirangg ilk rapor çıktığında o fiyata almıştım gerçekten ben de şok oldum😂 pahalı bi ilaç herkesin gücü yetmiyor sonuçta
FatmaAselinAnnesi_60 arirangg nasıl ben raporsuz alayım bi kutusuna 250 tl dediler 15 kutu alayım dedim 3 bin tl fiyat vermişlerdi 🙄
minikmucizemmmmmm gny25 ay hiç bilmiyorum ki bende bi kutu kaldı bakalım 10 gün sonra belli olcak ak koyun kara koyun 😃 inşallah fazla ücret ödemem zaten tedavi ile oldu yeterince paralar ödedik
arirangg gny25 Evet canım biz oksapar kullananların ekstra masrafı çok. Ama Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin yeter ki🥰🙏
FatmaAselinAnnesi_60 gny25 evet raporlu ya kendi doktoruma yada sağlık ocağında yazdırıyorum öyle 15 kutu 250 tl ödüyorum
arirangg FatmaAselinAnnesi_60 Yakın zamanda ilaçlara zam geldi ya canım o zamdan önce eczacı raporsuz 500 tl dedi. Ben de 75’e alıyordum ama şu an daha pahalı. Biraz da değişiyor her eczanede valla bir değil