Minikpopo hahahahahah ya benim eşim bedelli askerliğe gitti bende annemlerde kalıyorum ne olur ne olmaz diye bi valiz yaptık valiz doldu ağzına kadar ve ben kendime çok az eşya koydum bildiğin dolabı doldurdum 😅😅😅😅 hastane eve yakın ama işte benim eksiğim olsın da bebeğin olmasın diye napcağımı şaşırdım 😆
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
Eymenannesi ayy aminn inşallah canım benim allah razı olsunn 🙏🏻❤️
0581 bebek için bir beşli bir onlu bide kalın ve ince battaniye yeterli diyorlar aslında. Eldiven çoraplar ağız mendilleri bezler falan hariç kıyafet olarak söylüyorum tabi. Ben de şahsen öyle yapıcam yani çok abartmycam. Kendim için de iki takım pijama terlik hırka falan alıcam şimdilik böyle düşünüyorum bakalım sonra paylaşırım burda valizime neler koyduğumu canım 😊
Minikpopo 60 kilo ile Doğum yaptım canım
gonulcelen maşallah canım ben şimdiden 74 kilo oldumm 😣🤭 aşırı kilo aldım ben 57yle hamile kaldım 74 kiloyum şu an 😣 büyük boy almam lazım sanırım benim 😣
Eymenannesi ne diyerek alıyoruz onu
Minikpopo banyo yaparim diye havlu koymustum ama.suni sanci verildigi icin devamli nst ye bagliydim haliyle banyo olmadi koca havlular geri geldi. Bir de ustume pofidik kalin sabahlik falan almistim dogumdan sonra cok usunuyormus. Hakikaten usunuyor ama zaten battaniye ortuyorlar hastane zaten cok sicak oluyor hic giyemedim. Gecelik rahat oluyo bol iç camasiri ve depend koyun pedler cifter cifter de olsa kar etmiyor
Subatta dogurdum bu arada. Bir de en önemlisi yaniniza doguma.giderken ne kadar az insan o kadar iyi. Kapida bekleyen her bir kisi sizi sezeryana bir adim yaklastirir bunu unutmayin. Mumkunse de sadece eşiniz ve valiniz olsun. Ha bu arada hastameden cikarken giymek icin de hamile pantolonu yada tayt koyun cunku o gobek 1 gunde pek inmiyor. Esiniz icin de ince bir tshirt falan koyun benimki sicaktan fenalik gecirdi
Subatta dogurdum bu arada. Bir de en önemlisi yaniniza doguma.giderken ne kadar az insan o kadar iyi. Kapida bekleyen her bir kisi sizi sezeryana bir adim yaklastirir bunu unutmayin. Mumkunse de sadece eşiniz ve valiniz olsun. Ha bu arada hastameden cikarken giymek icin de hamile pantolonu yada tayt koyun cunku o gobek 1 gunde pek inmiyor. Esiniz icin de ince bir tshirt falan koyun benimki sicaktan fenalik gecirdi
0581 hayır hemşirenin biri zorla göğsümü bebeğin ağzına sokmaya çalıştı 😄olmayınca başka bir hemşire tavsiye etti eşim bana wee ninkini almıştı ben memnun kaldım meme reddide yaşamadım çok şükür aksine emmek istemediği zamanlarda onu takıp emzirdiğim bile oldu. Tabi her bebek aynı olmaz canım bilemiyorum
PnarSazakBulut herhangi doğal bır çözüm bılıyor musunuz? Kımyasal barındıran o krrmlerı kullanmak ıstemıyorum da
Dkosretas valla bilmiyorum canım 😊 eşim eczanede eşim yeni doğum yaptı bebek ememiyo göğsüne takacak falan demiş onlar anlamış 😄
Eymenannesi 😊 Ben tedbir amaçlı alayım ondan da yanıma İstanbul esenler medipol e gidiyorum ebeler çok ilgili bakalım kısmet teşekkür ederim
0581 Ne demek canım rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun 😊
Doğum yapmadım ama hastanede cantama
10lu hastane cısının tamamını ekstra bez koydum ebeye verilmknüzere
Bir kalın bir triko battaniye
Su yeni cıkan içi pekuş kundak tan
1tane 5li hastane cıkısından
1tane tulum içve alt zıbını var içinde
2adt agız mendili
7tane bez
Islak mendil bebek için pişik kremi ve birde oto koltugu seklinde olan puset
Kendim içinde;
4 adet depent büyük boy kilot
2adet pjama tak
2adet kilot 2adet atlet
Havlu terlik
Birtane polar sabahlık ve gögüs ucu kremi
10lu hastane cısının tamamını ekstra bez koydum ebeye verilmknüzere
Bir kalın bir triko battaniye
Su yeni cıkan içi pekuş kundak tan
1tane 5li hastane cıkısından
1tane tulum içve alt zıbını var içinde
2adt agız mendili
7tane bez
Islak mendil bebek için pişik kremi ve birde oto koltugu seklinde olan puset
Kendim içinde;
4 adet depent büyük boy kilot
2adet pjama tak
2adet kilot 2adet atlet
Havlu terlik
Birtane polar sabahlık ve gögüs ucu kremi
Eymenannesi amin canım çok sağol 🙏🏻
Bı hafta a101 e polar pijama tak glck kızlar 35tl ihtiyacınız varsa kacırmayın evde yada hastanede giyebilirsiniz