Minikpopo depent canım olmazsa olmaz bnce cubku hastane takılan bez aşırı büyük ve konforsuz sarmıyor ve haliyle hiç kendini güvende hissetmiyorsun ben şuan hastane odasından yazıyorum 🙈 sezeryan olduk ve suan kendi aldığım depente geçtim cok daha rahat sıkı sıkı tutuyor ben cok kilo almadım bana orta beden inanılmaz kilot gibi tam oldu kavradı
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
PnarSazakBulut şu an yataktayım ama yarın bakıcam orta almışsam gidip değiştiririm artık ebebekten almıştım geçen hafta değişim yaparlar mı ki acabaa ??☹️☹️
gonulcelen Ay geçmiş olsun canım aynı zamanda hayırlı uğurlu da olsun inşallah allah analı babalı sağlıklı etsin inşallah 🙏🏻😊 kaç kiloyla doğum yaptın canım ?
Deletedmom328 olsun ama çektiğin acı bile hiç geliyo o melek sana muhtaç olunca
Minikpopo Merhaba canım göğüs ucun yoksa mutlaka silikon göğüs ucu almalısın hem ilk emmede kolaylık sağlıyo hemde emdikçe göğüs ucu çıkıyo ben bebeğimi emzirememiştim hemşire söyleyince eşim gidip aldı bir kaç gün o şekilde emzirdim
Minikpopo yaparlar canım merak etme
Eymenannesi Merhaba tatlım ✋🏻😊 göğüs ucum var bence canım. Tabi nasıl oluyo o göğüs ucu dediğimiz şey bilmiyorum ama genelde hep elbiselerimden falan belli olur göğüslerimin uçları bence var yani ama yine de bilmiyorum tam olarak aşırı tecrübesizim yani o derece 🤣🤣
PnarSazakBulut teşekkür ederim canım çok sağol ❤️😊
Eymenannesi hastanede şırınganın ucunu kesip yardımcı olmadılar mı? Benimde göğüs ucum yok lansinoh un pompa şeklinde olandan aldım Philips avent in de var ama çevremde kullanan birini bulamadığım için almadım pahalı biraz ama kimse silikon ucu önermiyor meme reddi olur diye böle bi sorun ile karşılaştınmı Bebek sütü çekerken çok zorlanıyor diyorlar
Minikpopo ozaman inşallah kolay bir doğum ve bol sütlü emzirmelerin olsun😊
Minikpopo ozaman inşallah kolay bir doğum ve bol sütlü emzirmelerin olsun😊
Minikpopo hahahahahah ya benim eşim bedelli askerliğe gitti bende annemlerde kalıyorum ne olur ne olmaz diye bi valiz yaptık valiz doldu ağzına kadar ve ben kendime çok az eşya koydum bildiğin dolabı doldurdum 😅😅😅😅 hastane eve yakın ama işte benim eksiğim olsın da bebeğin olmasın diye napcağımı şaşırdım 😆
Eymenannesi ayy aminn inşallah canım benim allah razı olsunn 🙏🏻❤️
0581 bebek için bir beşli bir onlu bide kalın ve ince battaniye yeterli diyorlar aslında. Eldiven çoraplar ağız mendilleri bezler falan hariç kıyafet olarak söylüyorum tabi. Ben de şahsen öyle yapıcam yani çok abartmycam. Kendim için de iki takım pijama terlik hırka falan alıcam şimdilik böyle düşünüyorum bakalım sonra paylaşırım burda valizime neler koyduğumu canım 😊
Minikpopo 60 kilo ile Doğum yaptım canım
gonulcelen maşallah canım ben şimdiden 74 kilo oldumm 😣🤭 aşırı kilo aldım ben 57yle hamile kaldım 74 kiloyum şu an 😣 büyük boy almam lazım sanırım benim 😣
Eymenannesi ne diyerek alıyoruz onu
Minikpopo banyo yaparim diye havlu koymustum ama.suni sanci verildigi icin devamli nst ye bagliydim haliyle banyo olmadi koca havlular geri geldi. Bir de ustume pofidik kalin sabahlik falan almistim dogumdan sonra cok usunuyormus. Hakikaten usunuyor ama zaten battaniye ortuyorlar hastane zaten cok sicak oluyor hic giyemedim. Gecelik rahat oluyo bol iç camasiri ve depend koyun pedler cifter cifter de olsa kar etmiyor
Subatta dogurdum bu arada. Bir de en önemlisi yaniniza doguma.giderken ne kadar az insan o kadar iyi. Kapida bekleyen her bir kisi sizi sezeryana bir adim yaklastirir bunu unutmayin. Mumkunse de sadece eşiniz ve valiniz olsun. Ha bu arada hastameden cikarken giymek icin de hamile pantolonu yada tayt koyun cunku o gobek 1 gunde pek inmiyor. Esiniz icin de ince bir tshirt falan koyun benimki sicaktan fenalik gecirdi
Subatta dogurdum bu arada. Bir de en önemlisi yaniniza doguma.giderken ne kadar az insan o kadar iyi. Kapida bekleyen her bir kisi sizi sezeryana bir adim yaklastirir bunu unutmayin. Mumkunse de sadece eşiniz ve valiniz olsun. Ha bu arada hastameden cikarken giymek icin de hamile pantolonu yada tayt koyun cunku o gobek 1 gunde pek inmiyor. Esiniz icin de ince bir tshirt falan koyun benimki sicaktan fenalik gecirdi