• DoğumÖneri
  • Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻

0581 tatlım henüz doğum yapmadım 😊 bide sen yanlış anladın herhalde valize onları koymadım tabi ki bunları aldım sadece dedimm 🤣 kız oldu olacak dolabı hastaneye götüreyim bari dağıtmadan olduğu gibi geri getiririz 🤣🤣
    Eymenannesi hastanede şırınganın ucunu kesip yardımcı olmadılar mı? Benimde göğüs ucum yok lansinoh un pompa şeklinde olandan aldım Philips avent in de var ama çevremde kullanan birini bulamadığım için almadım pahalı biraz ama kimse silikon ucu önermiyor meme reddi olur diye böle bi sorun ile karşılaştınmı Bebek sütü çekerken çok zorlanıyor diyorlar
      Minikpopo hahahahahah ya benim eşim bedelli askerliğe gitti bende annemlerde kalıyorum ne olur ne olmaz diye bi valiz yaptık valiz doldu ağzına kadar ve ben kendime çok az eşya koydum bildiğin dolabı doldurdum 😅😅😅😅 hastane eve yakın ama işte benim eksiğim olsın da bebeğin olmasın diye napcağımı şaşırdım 😆
        0581 bebek için bir beşli bir onlu bide kalın ve ince battaniye yeterli diyorlar aslında. Eldiven çoraplar ağız mendilleri bezler falan hariç kıyafet olarak söylüyorum tabi. Ben de şahsen öyle yapıcam yani çok abartmycam. Kendim için de iki takım pijama terlik hırka falan alıcam şimdilik böyle düşünüyorum bakalım sonra paylaşırım burda valizime neler koyduğumu canım 😊
        • 0581 bunu yanıtladı.
          Minikpopo banyo yaparim diye havlu koymustum ama.suni sanci verildigi icin devamli nst ye bagliydim haliyle banyo olmadi koca havlular geri geldi. Bir de ustume pofidik kalin sabahlik falan almistim dogumdan sonra cok usunuyormus. Hakikaten usunuyor ama zaten battaniye ortuyorlar hastane zaten cok sicak oluyor hic giyemedim. Gecelik rahat oluyo bol iç camasiri ve depend koyun pedler cifter cifter de olsa kar etmiyor
          Subatta dogurdum bu arada. Bir de en önemlisi yaniniza doguma.giderken ne kadar az insan o kadar iyi. Kapida bekleyen her bir kisi sizi sezeryana bir adim yaklastirir bunu unutmayin. Mumkunse de sadece eşiniz ve valiniz olsun. Ha bu arada hastameden cikarken giymek icin de hamile pantolonu yada tayt koyun cunku o gobek 1 gunde pek inmiyor. Esiniz icin de ince bir tshirt falan koyun benimki sicaktan fenalik gecirdi
            0581 hayır hemşirenin biri zorla göğsümü bebeğin ağzına sokmaya çalıştı 😄olmayınca başka bir hemşire tavsiye etti eşim bana wee ninkini almıştı ben memnun kaldım meme reddide yaşamadım çok şükür aksine emmek istemediği zamanlarda onu takıp emzirdiğim bile oldu. Tabi her bebek aynı olmaz canım bilemiyorum
            • 0581 bunu yanıtladı.
              Alinmavi çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hamile pantolonu iyi fikir beli sıkmaz sonuçta dikişli olucaz yani çok saol canım 🙏🏻😊❤️
              Minikpopo hırka evet benim aklıma hiç gelmedi ama lohusa sıcak olur derler 28 kasım benim 40. Haftam gerçi sizin Doğum ne zaman
                Dkosretas valla bilmiyorum canım 😊 eşim eczanede eşim yeni doğum yaptı bebek ememiyo göğsüne takacak falan demiş onlar anlamış 😄
                  Eymenannesi 😊 Ben tedbir amaçlı alayım ondan da yanıma İstanbul esenler medipol e gidiyorum ebeler çok ilgili bakalım kısmet teşekkür ederim
                    0581 Ne demek canım rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun 😊
                    • 0581 bunu yanıtladı.
                    • 0581 bunu beğendi.
                      Doğum yapmadım ama hastanede cantama
                      10lu hastane cısının tamamını ekstra bez koydum ebeye verilmknüzere
                      Bir kalın bir triko battaniye
                      Su yeni cıkan içi pekuş kundak tan
                      1tane 5li hastane cıkısından
                      1tane tulum içve alt zıbını var içinde
                      2adt agız mendili
                      7tane bez
                      Islak mendil bebek için pişik kremi ve birde oto koltugu seklinde olan puset
                      Kendim içinde;
                      4 adet depent büyük boy kilot
                      2adet pjama tak
                      2adet kilot 2adet atlet
                      Havlu terlik
                      Birtane polar sabahlık ve gögüs ucu kremi