• DoğumÖneri
  • Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻

Minikpopo olabilir bn 54 ile hamile kalmıştım 60 ile Doğum yaptım bana orta beden cok rahat büyük beden alın isterseniz muhtemelen orta beden de olur ama bir büyüğü daha rahata giyilebilir🙏🏻
    Ssumeyye ayva çekirdeği diyorlar. Ben biriktirmeye başladım. İnşallah işe yarar
    0581 benim de 24 kasım olucak allahın izniyle 38 oluyo sezaryen olucak canım benimki ve bence oldukça soğuk bir hava ve lohusayken soğuk almamak sıkı giyinmek çok önemli diyolar ☹️
    • 0581 bunu yanıtladı.
      Zeynozeyyo tam benim kafamdaki valiz içeriğine sahip olmuş valla canım 🙏🏻 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️😊
      begumge kısa ve öz 👍🏻 Ben de fuzuli eşya koyup gereksiz doldurmak istemiyorum valizimi canım😏 inşallah bana da yeterli olur hayırlı uğurlu olsun senin bebişin de canım
        begumge Allahımmmm 😫😫 iyi ki almışım valla nasıl mutluyum inanamazsınız 🤣🤣🙏🏻🙏🏻
        Fulyag Maşallah ne güzel 👍🏻 Ben de aynen öyle düşünüyorum işte 😔 sadece kasımın sonu olacağı için soğuk olur falan diye 5li yerine 10lu götürcem ben o kadar yanii 🙂
          Seyma18 Maşallah canım gayet güzel 👍🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
          gonulcelen nasıl bişey var içerisinde bilmiyorum ama büyük gelirse sızdırma falan yapmaz değil mi ? 😟
            Dkosretas şimdiden nöbetini tutayım da bari millet kapış kapış oluyo gidip bi bakayım hemen 🤣🤣
            Arkadaşlar bişey sorucam hiç kimse yazmamış ama göğüs pompası kimse koymamış valizine. Ben koymayı düşünüyorum. Manuel göğüs pompası aldım sütüm olmayabilir sezaryen olucam diye😔 neden koymadınız ki acaba ??
              Minikpopo ben de almayı düşünüyorum ama alamadım daha koyman en mantıklısı sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok
                Dkosretas Aynen canım bide sezaryen süt bazen geç gelebiliyo fakan diyolar ya o sebeple aldım ben valizime de koycam yani 👍🏻
                Minikpopo bebek bezinin biraz büyüğü kilot gibi ama bel kısmı komple yumuşak lastik hatta benzer bebek bezi de var yandan yırtıp atıyorsun giyerken de kilot gibi giyiyorsun valla bn cok memnun kaldım.büyük beden de olsa kayma sızıntı falan yapmaz evet büyük olmasında avantaj var ama bn orta bedende memnun kaldım asla sezeryan yerimi falan da rahatsız etmiyor
                  gonulcelen kim çıkarmışsa allah razı olsun o halde 🤣 Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için hakkını helal et 🙏🏻😊