PnarSazakBulut deepend aldım canım valla burası olmasaydı hasta bezi falan ya da ped falan alırdım yani allah razı olsun sizlerden ❤️🙏🏻
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
Aynen ama maliyetli bişey biraz almak zor olabiliyo onu
[bilinmeyen] anladm cnm genelde onu oneriyorlarda mrk eddm bnde depend ve hasta bezi aldim yataga serilenden bakalm nsl olck
Minikpopo ama dependi ben orta boy aldım canım 60 kilo ile Doğum yaptım keşke büyük alsaymışım dedim orta boyda baya kasıyodu ne demek canım benim umarım hayırla kurtulursun Allah yardımcın olsun💕
PnarSazakBulut hangisini canım anlamadım bana mı yazdın ?
[bilinmeyen] olabilir canım herkeste aynı reaksiyonu gösterecek diye bi kaide yok 🙏🏻 İnşallah benim kurtarıcım olur 😊
Deletedmom328 ben kendi sütüm sayesinde iyileştim ağlayarak emziriyodum göğüs pedi kullandım sütüm akıyordu sonra nemden ve kendi sütümden iyileşti çok şükür 1 haftada boşuna kendi sütünü sağıp sür diye demiyolarmış bilginiz olsun kızlar
Peki Bebek için kaç takım aldınız ben onu düşünmekten kendi eksiklerime konsantre olamıyorum 2 tane mi battaniye almalıyım acaba birini doğduğunda sarsınlar diye diğeri yatağın içine bebeğin ihtiyacları kafamı kurcalıyor eksik bişeyi kalmasın diye 🤔
PnarSazakBulut aaa boyları da mı varmışş kızz 🤭🤭 ben hiç dikkat etmedim kiiii onaaa 😟😟
PnarSazakBulut altın bilgiler bunlarr altıınn 🙏🏻🙏🏻🤣🤣
Minikpopo evet canım orta ve büyük boy var orta biraz küçük geldi bana
Deletedmom328 işte insan yaşayarak öğreniyor canım umarım yaşamazsın o sızı kadar zor bi acı yok
Minikpopo depent canım olmazsa olmaz bnce cubku hastane takılan bez aşırı büyük ve konforsuz sarmıyor ve haliyle hiç kendini güvende hissetmiyorsun ben şuan hastane odasından yazıyorum 🙈 sezeryan olduk ve suan kendi aldığım depente geçtim cok daha rahat sıkı sıkı tutuyor ben cok kilo almadım bana orta beden inanılmaz kilot gibi tam oldu kavradı
PnarSazakBulut şu an yataktayım ama yarın bakıcam orta almışsam gidip değiştiririm artık ebebekten almıştım geçen hafta değişim yaparlar mı ki acabaa ??☹️☹️
gonulcelen Ay geçmiş olsun canım aynı zamanda hayırlı uğurlu da olsun inşallah allah analı babalı sağlıklı etsin inşallah 🙏🏻😊 kaç kiloyla doğum yaptın canım ?
Deletedmom328 olsun ama çektiğin acı bile hiç geliyo o melek sana muhtaç olunca
Minikpopo Merhaba canım göğüs ucun yoksa mutlaka silikon göğüs ucu almalısın hem ilk emmede kolaylık sağlıyo hemde emdikçe göğüs ucu çıkıyo ben bebeğimi emzirememiştim hemşire söyleyince eşim gidip aldı bir kaç gün o şekilde emzirdim
Minikpopo yaparlar canım merak etme