Ssumeyye PnarSazakBulut herhangi doğal bır çözüm bılıyor musunuz? Kımyasal barındıran o krrmlerı kullanmak ıstemıyorum da
senanur Ssumeyye kendi sütün iyi geliyo dediler ama sanırım ben yanlış bi uygulama yaptım 😂 göğüs kalkanı ❤️ben. o olmasa ben emzirme olayını belkide bitirmiştim. doğum sancılarımı bile unuturum ama göğüs ucu yaramı asla
Minikpopo Alinmavi çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hamile pantolonu iyi fikir beli sıkmaz sonuçta dikişli olucaz yani çok saol canım 🙏🏻😊❤️
0581 Minikpopo hırka evet benim aklıma hiç gelmedi ama lohusa sıcak olur derler 28 kasım benim 40. Haftam gerçi sizin Doğum ne zaman
Minikpopo 0581 benim de 24 kasım olucak allahın izniyle 38 oluyo sezaryen olucak canım benimki ve bence oldukça soğuk bir hava ve lohusayken soğuk almamak sıkı giyinmek çok önemli diyolar ☹️
Eymenannesi Dkosretas valla bilmiyorum canım 😊 eşim eczanede eşim yeni doğum yaptı bebek ememiyo göğsüne takacak falan demiş onlar anlamış 😄
0581 Eymenannesi 😊 Ben tedbir amaçlı alayım ondan da yanıma İstanbul esenler medipol e gidiyorum ebeler çok ilgili bakalım kısmet teşekkür ederim
Nurcin 0581 doğumdan sonra hastane hakkında bilgi verebilir misin? ben de orada doğum yapacağım. bi de fiyat aldınız mı?
Zeynozeyyo Doğum yapmadım ama hastanede cantama 10lu hastane cısının tamamını ekstra bez koydum ebeye verilmknüzere Bir kalın bir triko battaniye Su yeni cıkan içi pekuş kundak tan 1tane 5li hastane cıkısından 1tane tulum içve alt zıbını var içinde 2adt agız mendili 7tane bez Islak mendil bebek için pişik kremi ve birde oto koltugu seklinde olan puset Kendim içinde; 4 adet depent büyük boy kilot 2adet pjama tak 2adet kilot 2adet atlet Havlu terlik Birtane polar sabahlık ve gögüs ucu kremi
Minikpopo Zeynozeyyo tam benim kafamdaki valiz içeriğine sahip olmuş valla canım 🙏🏻 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️😊
Zeynozeyyo Bı hafta a101 e polar pijama tak glck kızlar 35tl ihtiyacınız varsa kacırmayın evde yada hastanede giyebilirsiniz
begumge Minikpopo Depend 1 numara kesinlikle. 1 gecelik ve sabahlık, terlik, ebeye verilen 5li takım, bez, ıslak pamuk, kağıt havlu, hastane çıkışında kullanılacak kalın bir battaniye yeterli oldu.
Minikpopo begumge kısa ve öz 👍🏻 Ben de fuzuli eşya koyup gereksiz doldurmak istemiyorum valizimi canım😏 inşallah bana da yeterli olur hayırlı uğurlu olsun senin bebişin de canım
begumge Minikpopo sezaryende Depend o kadar gerekiyor ki. Ben kullandım ve bin kere şükrettim aldığıma. 👍
Fulyag Minikpopo bebeğe dünya kadar kıyafet koymaya hiç gerek yokmuş 5li hastane çıkışını verdik ve onunla çıktık 😁
Minikpopo Fulyag Maşallah ne güzel 👍🏻 Ben de aynen öyle düşünüyorum işte 😔 sadece kasımın sonu olacağı için soğuk olur falan diye 5li yerine 10lu götürcem ben o kadar yanii 🙂
Seyma18 Hastane çantası Bebek için; -1 tane 7li takım (hemşireye verilecek) -2tane yedek 5li takım - 2 tane yedek zıbın ( hastane çıkışları hariç) - 3tane yedek çorap -10 tane bez, 2tane alt açma ,1 paket ıslak mendil -5 tane ağız mendili 1 tane kalın , 1tane penye battaniye -Pisik kremi - Emzik , biberon Anne için; -2tane pijama -1 tane gecelik -2 tane çorap -1 tane yelek -İc camasiri -1tane emzirme sütyeni - Terlik - Rulo peçete -Depend -Gogus pedi, göğüs kremi - Tarak , kişisel bakım ürünleri Benimde hastane çıkışım bu belki yardımcı olur 😊 Daha doğum yapmadım 36 haftalık olduk 😊
Minikpopo Seyma18 Maşallah canım gayet güzel 👍🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
gonulcelen Minikpopo olabilir bn 54 ile hamile kalmıştım 60 ile Doğum yaptım bana orta beden cok rahat büyük beden alın isterseniz muhtemelen orta beden de olur ama bir büyüğü daha rahata giyilebilir🙏🏻
Minikpopo gonulcelen nasıl bişey var içerisinde bilmiyorum ama büyük gelirse sızdırma falan yapmaz değil mi ? 😟
0581 Minikpopo hastane sıcak oluyor dedi arkadaşım ama tedbir olarak almak lazım bize denk gelmez falan 😊 Çok yakınmış tarihlerimiz benim ilk bebeğim olacak o yüzden henüz tarih te belli değil normal mi sezeryan mı oda belli değil 😊