Esraadem Maşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?🥰
Zeynep_alya Allah yardımcın olsun inşallah senin bebek yaramaz olcak kesin şimdiden gösteriyor kendini🤦🏻♀️😄🥰🥰🥰
ikimelekannesi28 daha belli değil 9 haftalık şuan 🥰
berivan_12 yumurta kokusundan midem bulanmıştı adetim de üç dört gün geçmişti ama hep geç olur eşime dedim ben kesin hamileyim diye yok dedi değilsindir ve göğüs hassasiyetim vardı ben kesin anlamıştım hamile olduğumu test yaptım anında çift çizgi çıkmıştı 😊
Hande20 maşallah 🥰
berivan_12 bel ağrısından anladım kopuyordu sanki adetim gecikince de kan testi verdim 🥰
berivan_12 0 belirtim vardı 8 gun gecikme yasayinca esim test alip geldi yaptim sok😲
İş yerindeki herkes tutturmuştu sende bş değişikliknvar yüzün çok canlı kesin hamilesin diye bende ne yaptım dedim ki yediğim naneyi bilmiyo muyum değilimdir kesin falan sonra yap ne çıkar dediler yaptım anında çift çizgi gördüm şuan 32 ye giricez inşallah 🥰
berivan_12
Keskin koku alışımdan 😅
berivan_12
Ben çok zayıftım 45 kilo
Yumurtlama gününden itibaren göğüslerim şişmişti adete yakın ağrımaya başladı. Ben öyle şüphelenip adete 8 gün varken idrar testi yaptım. Çok az silik çizgi vardı. Bir kaç gün sonra kan verdim 38 değerle öğrendim.
Şimdi 35 haftalığız 🤗
Melekk24 siz doğuracaksınız nerdeyse sağlıkla gelsin inşallah benim daha 7 ayım var🥰😂
ElifAkyol maşallah 🧿🥰
denizarenmom ama çok tatlı bi şok bence sağlıkla al kucağına inşallah 😍❤️
Bernnnaaaa o ağrıyı iyi biliyorum doğursamda gitmicek gibi duruyo 😂
berivan_12 ishal karın ağrısı ve uykuyla anladım🥰
Pemberuya maşallah size ve bebişinize 😍
berivan_12 sürekli uyku hali halsizlik mide bulantilari elim hiç bir işe gitmedi adetime 3 gün kala öğrendim çok erken öğrendim 🙂
benimde kalçama ağrı vuruyordu sonra sabah kalkıyordum bi daha uykum geliyordu hiç uyumamışım gibi sürekli sıkışıyordum benim belirtilerim tatlı geliyordu bana🥰 adet olmadığım gün test yaptım çıktı 🙃
Regl oldum olacağım gibi bir his vardı,göğüslerim sertlesmişti.adet belirtilerim vardı. Ama bir türlü olamıyordum.hatta beklemediğimiz için bir bağ maydanoz suyu içtim.bir türlü adet olamayınca test yaptım ve çıktı.☉🐥