• Gebelik
  • Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?🥰

lilamor_ bi doktoruna danış canım benim hem kontrolünü olursun hem bilgilendirir seni❤️🌹

berivan_12 beraberlikten sonra tam 8 gün baş ağrısı çektim sağ kasığımda ağrı, göğüs hassasiyeti, uyuklama ve tansiyonum düşüyordu sürekli 3 buçuk haftalıkken öğrendim 🫣

berivan_12 reglim gecikmişti ama kistlerim olduğu icin hep olan bir şey diye umursamadım sonra regl agrıları gibi agrılar yaşamaya başladım ama ilac felan da kesmiyordu doktora gittik idrar tahlilinde bir şey cıkmadı sonra kan sonucuma baktılar ve sürpriz 🤗 25+6 olduk 🙏🏻

berivan_12 teşekkür ediyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler ve ben hala mide bulantısı yaşıyorum kızçem asla müsade etmiyo 🥰

berivan_12 ilk hamileligimde hic anlamamistim stn 2 gun gecince anladim test yaptim pozitif kizimda ise Şuan kizima hamileyim kanmamdan bildim ama stn bulantilar fln aceba mi diyordum snra 4 gun gecince bildim kesin var bu sefer dedim saglikla al inşallah kucagina bizde 17 haftaligiz 🥰

berivan_12 devamlı uyku hali ve bir ağırlık oluyordu bende de ondan anlamıştım çünkü normal dinlenmeyle de geçmiyor. İlk hamilelikte de öyle olmuştu 🥰

yagmur089 amin inşallah rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin 🥰

berivan_12 babamın taziyesinde 🥺mide bulantısı ve adet gecikmesiyle kan verdim 4 haftalıktim şuan 10 haftaligim

berivan_12
                Ay bende hep turşu yiyordum oda regl yakın ondn dedim. Sonra oğlumu emzirirken canım salçalı ekmek çekti dedim var bunda birşeylik 😂