lilamor_ bi doktoruna danış canım benim hem kontrolünü olursun hem bilgilendirir seni❤️🌹
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?🥰
berivan_12 beraberlikten sonra tam 8 gün baş ağrısı çektim sağ kasığımda ağrı, göğüs hassasiyeti, uyuklama ve tansiyonum düşüyordu sürekli 3 buçuk haftalıkken öğrendim 🫣
arenim1907 maşallah 🧿🥰
Kbraylmz1 maşallah size annesi 🥰🧿
- Düzenlendi
berivan_12 çok teşekkür ederim 🌸 sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza 🤍
berivan_12 rabbim yardımcın olur inşallah yoksa huni takarım 😀😀😀
Zeynep_alya bencede 😂
Kbraylmz1 amin inşallah teşekkür ediyorum 🥰😍
berivan_12 reglim gecikmişti ama kistlerim olduğu icin hep olan bir şey diye umursamadım sonra regl agrıları gibi agrılar yaşamaya başladım ama ilac felan da kesmiyordu doktora gittik idrar tahlilinde bir şey cıkmadı sonra kan sonucuma baktılar ve sürpriz 🤗 25+6 olduk 🙏🏻
berivan_12 bas donmesi halsizlik ve adet gecikmesi
berivan_12 teşekkür ediyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler ve ben hala mide bulantısı yaşıyorum kızçem asla müsade etmiyo 🥰
berivan_12 ilk hamileligimde hic anlamamistim stn 2 gun gecince anladim test yaptim pozitif kizimda ise Şuan kizima hamileyim kanmamdan bildim ama stn bulantilar fln aceba mi diyordum snra 4 gun gecince bildim kesin var bu sefer dedim saglikla al inşallah kucagina bizde 17 haftaligiz 🥰
berivan_12 devamlı uyku hali ve bir ağırlık oluyordu bende de ondan anlamıştım çünkü normal dinlenmeyle de geçmiyor. İlk hamilelikte de öyle olmuştu 🥰
Fevehan evet bende de öyleydi 🥰
- Düzenlendi
yagmur089 amin inşallah rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Melekk24 ayy kıyamam ona ya maşallah 🧿🥰
Minnissh Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌹🥰
Alina1 ayy maşallah size🧿😍🥰
berivan_12 babamın taziyesinde 🥺mide bulantısı ve adet gecikmesiyle kan verdim 4 haftalıktim şuan 10 haftaligim
berivan_12
Ay bende hep turşu yiyordum oda regl yakın ondn dedim. Sonra oğlumu emzirirken canım salçalı ekmek çekti dedim var bunda birşeylik 😂