- Düzenlendi
Ben hamile olduğumu sık idrara çıkma ve gün içinde sürekli uyukladığım için anlamıştım, kan ve idrar testimde pozitif çıkmıştı ve şuan 9 haftalığız hayırlısıyla🤗🥰🥰
Ben hamile olduğumu sık idrara çıkma ve gün içinde sürekli uyukladığım için anlamıştım, kan ve idrar testimde pozitif çıkmıştı ve şuan 9 haftalığız hayırlısıyla🤗🥰🥰
berivan_12 ikinci hamileliğim kusmamdan eşim anladı test yaptım çıktı 🙂 kusunca ben bu kusmayı biryerden hatırlıyorum dedi 😀🙂
berivan_12 ben hariç çevremde gören hamile diyip duruyordu adetim bir gün geçmişti bende ihtimal vermemiştim çünkü düzensizdir adetim sırf herkes başımın etini yiyor diye öylesine test verdim supriz hamileymisim 😂😂
Aselhumaninannesi ayyy bebişini sağlıkla al kucağına inşallah 😍😍😍
Zeynep_alya ben kusmaktan çok korkuyordum evliliğim boyunca dua etmiştim inşlah bulantı kusma yaşamam diye çok şükür bebeğim bana kıyamadı bulandırmıyor midemi😂
berivan_12 amin inşallah sizde sağlıkla hayırla kucağınıza alın insallah
Hiç bir belirtim yoktu son 1 hafta yatağa yatınca miğdem ağrıyordu normalde hiç ağrımaz . Adetimde bayaa bir geçince testte pozitif di 🌸
berivan_12 coook şükür kusmak zor ilk kızımda da kustum doguma kadar buda öyle olacak gibi 20+6 günlük daha devam ediyor
berivan_12 genelde erkek bebekler bulandırmıyor diyorlar sizin cinsiyet nedir 🙂
Esraadem Maşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah
Zeynep_alya Allah yardımcın olsun inşallah senin bebek yaramaz olcak kesin şimdiden gösteriyor kendini🤦🏻♀️😄🥰🥰🥰
ikimelekannesi28 daha belli değil 9 haftalık şuan 🥰
berivan_12 yumurta kokusundan midem bulanmıştı adetim de üç dört gün geçmişti ama hep geç olur eşime dedim ben kesin hamileyim diye yok dedi değilsindir ve göğüs hassasiyetim vardı ben kesin anlamıştım hamile olduğumu test yaptım anında çift çizgi çıkmıştı 😊
Hande20 maşallah 🥰
berivan_12 bel ağrısından anladım kopuyordu sanki adetim gecikince de kan testi verdim 🥰
berivan_12 0 belirtim vardı 8 gun gecikme yasayinca esim test alip geldi yaptim sok😲
İş yerindeki herkes tutturmuştu sende bş değişikliknvar yüzün çok canlı kesin hamilesin diye bende ne yaptım dedim ki yediğim naneyi bilmiyo muyum değilimdir kesin falan sonra yap ne çıkar dediler yaptım anında çift çizgi gördüm şuan 32 ye giricez inşallah 🥰
berivan_12
Keskin koku alışımdan 😅
berivan_12
Ben çok zayıftım 45 kilo
Yumurtlama gününden itibaren göğüslerim şişmişti adete yakın ağrımaya başladı. Ben öyle şüphelenip adete 8 gün varken idrar testi yaptım. Çok az silik çizgi vardı. Bir kaç gün sonra kan verdim 38 değerle öğrendim.
Şimdi 35 haftalığız 🤗