berivan_12
Ben çok zayıftım 45 kilo
Yumurtlama gününden itibaren göğüslerim şişmişti adete yakın ağrımaya başladı. Ben öyle şüphelenip adete 8 gün varken idrar testi yaptım. Çok az silik çizgi vardı. Bir kaç gün sonra kan verdim 38 değerle öğrendim.
Şimdi 35 haftalığız 🤗
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?🥰
Melekk24 siz doğuracaksınız nerdeyse sağlıkla gelsin inşallah benim daha 7 ayım var🥰😂
ElifAkyol maşallah 🧿🥰
denizarenmom ama çok tatlı bi şok bence sağlıkla al kucağına inşallah 😍❤️
Bernnnaaaa o ağrıyı iyi biliyorum doğursamda gitmicek gibi duruyo 😂
berivan_12 ishal karın ağrısı ve uykuyla anladım🥰
Pemberuya maşallah size ve bebişinize 😍
berivan_12 sürekli uyku hali halsizlik mide bulantilari elim hiç bir işe gitmedi adetime 3 gün kala öğrendim çok erken öğrendim 🙂
benimde kalçama ağrı vuruyordu sonra sabah kalkıyordum bi daha uykum geliyordu hiç uyumamışım gibi sürekli sıkışıyordum benim belirtilerim tatlı geliyordu bana🥰 adet olmadığım gün test yaptım çıktı 🙃
Regl oldum olacağım gibi bir his vardı,göğüslerim sertlesmişti.adet belirtilerim vardı. Ama bir türlü olamıyordum.hatta beklemediğimiz için bir bağ maydanoz suyu içtim.bir türlü adet olamayınca test yaptım ve çıktı.☉🐥
lilamor_ evet yA bazı bebişler kıyamıyor bence annesine çok rahatsız etmiyorlar 🥰
berivan_12 ben doğurdum gitmiyor 🥲
berivan_12 teşekkür ediyorum canm size dr maaşallah 🥰
BetulT maşalah size fazla bitkili çay ve içecekler tüketmeyin bu dönemde çok zararı oluyor bilgilendirmek istedim🥰🥰
Bernnnaaaa galiba hacamat olucam doğumdan sonra iyi gelir diyo herkes 🤦🏻♀️
berivan_12 göğüslerimden fatkettik biz zaten istiyoduk eşimde dalga geciyodu dolgunlasti bişey var kesin diye 😅4 haftalık ancaydi hatta Bebek var bile diyemeyiz demişti doktor 2 gün gecikme olmuştu bekleyelim diyoduk dayanamadik test yapmıştık 🥰🥰24 Nisan hiç unutmicam bı tarih 🤤😥
berivan_12 eveett aynı ablası gibi olacak 😀
Kerimedemir ayy çok mutlu bi aile olun inşallah 🥰🥰
berivan_12 derken sonra çok kötü günler geçirdim🙃 önce sabahları bir şey yemeden önce istifra ediyordum sonra geceye döndü bütün yediklerimi çıkardım. şimdi hafifledi 15. haftadayız ara ara bulanıyor midem ama prilam alıyorum gece bir doz. bıraksam yine kötü olur muyum denemeye cesaretim yok