Kizlar hamilelikte nar yenilmesi zararlimi bilginiz varmı?
Nar?
Düşük tehlikesi yapar diye okudum. Doktorumda önermedi. Eski zamanda kadınlar düşük yapmak için nar suyu içerlermiş
Haticecinar brn bugün bitane yedim hiç bir fikrim yok ama yiyen çok hamile gördüm sadece üzerime sıçramasın diye ödüm koptu bebişde leke oluyor derler hayatım boyunca ilk defa bugün zor yedim 😂😂
BuseBasderici aynen bende duydum dusuk tehlikesi yaptigini Rabbim korusun ya
Ben hergün yiyorum ilk defa duydum bi korktum.ana 4 ay oldu benim ikk haftalar içinmi düşük yapar acaba
Bende çok sık yıyorum. Çok faydalı bol vitaminli bi meyve bununla ilgili kesin bi yasak yok
nursena genede dikkat etmekte faydasi var saniri canim afiyet olsunn bende cok severimm😊
Haticecinar neden zararlı olabilir hamilelikte, hiçbirşey zararlı degilmiş az ve ölçülü yenildigi taktirde, bende hurmayı sormuştum doktoruma neden yasak olabilir öyle şeylere inanmayın demişti vede nar yedim ben hemde çok ekşi aşerdigimden dolayı💞
Haticecinar benim ni arkadaşım nar suyu içio sıkıo yada marketten alıo doktoruda çok faydalı iç demiş kime inanıp kime inanmıcamı şaşırıyorum artık 🙄
Yagmur1991 evet sanirimilk aylar icin 3 ay
Çok tuhaf ilk defa duydum hepte yerim narı artık herşeyden korkar oldum 😄
Deniz34 tabiki vitaminli ama ben ilk aylar icin duymuştum hatta arkadaşımın doktoru yemeyin demis demekki herkes farkli bisi soluyor
Ssshhh bende çok seviyorum normalde ama ilk 3 ay yenmemesi gerektigini duydum arkadasimin doktoruds solemis yenmemesi gerektigini
Haticecinar kaç aydır ilk defa yedim zararlıdır diye hiç duymadım canın çekerse sende ye insanın gözü kalıyor yiyemeyince kaç saat etrafında döndüm narın dayanamadım inşallah fayda etmiştir zararı olmasınsa 😊
Haticecinar 23haftaligim 2haftadan beri surekli yiyorum bi sikinti olmadi sonucta ondada bir cok vitamin internnete gebelige ve cocuga bi cok faydasi olduguda yaziyo
mucizemizibekliyoruzz tesekkurler canim da arkadasimin doktoru da soleyince endiselendim sorayim dedim sizlere
Haticecinar neyseki 26 olduk rahatız yiyebilirim 😄
YeniAnne55 ilk 3 ay zararliymis dusuk tehlikesi yapiyomus canim
Ssshhh ye canim ye yarasin bebege 😊