Haticecinar benim ni arkadaşım nar suyu içio sıkıo yada marketten alıo doktoruda çok faydalı iç demiş kime inanıp kime inanmıcamı şaşırıyorum artık 🙄
    Çok tuhaf ilk defa duydum hepte yerim narı artık herşeyden korkar oldum 😄
      Deniz34 tabiki vitaminli ama ben ilk aylar icin duymuştum hatta arkadaşımın doktoru yemeyin demis demekki herkes farkli bisi soluyor
        Ssshhh bende çok seviyorum normalde ama ilk 3 ay yenmemesi gerektigini duydum arkadasimin doktoruds solemis yenmemesi gerektigini
          Haticecinar kaç aydır ilk defa yedim zararlıdır diye hiç duymadım canın çekerse sende ye insanın gözü kalıyor yiyemeyince kaç saat etrafında döndüm narın dayanamadım inşallah fayda etmiştir zararı olmasınsa 😊
            Haticecinar 23haftaligim 2haftadan beri surekli yiyorum bi sikinti olmadi sonucta ondada bir cok vitamin internnete gebelige ve cocuga bi cok faydasi olduguda yaziyo
              Haticecinar bende dün koca bir nar ayıklayıp kaşık kaşık yedim çünkü gece rüyamda kaşıklayarak yedim durdum canım çekmiş demek ki..zararlı diye bilmiodum duymadım hiç..
                Haticecinar hepsini okumadınız galiba yazının sonunda nar tanecikleri değil narın kabuğundan yemek kasılmalara neden olabilirmiş erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. Yani ne kadar yiyip içeceksiniz ki sonuçta. Faydaları çok fazla olan bir meyve.
                  Pinkyy afiyet olsun canim ilk 3 ay riskliymis die duydum dusuk tehlikesi yapiyor die nekadar dogru bende bilemedim
                  ayaniz ilk 3 ay zararliymis demis arkadasimin doktoru o yuzden sorayim dedim bende tsbi nekadar dogru bilemiyorum