ayaniz vala hic bilmiyorum maydanozuda yeni duydum ben mesela bilmiyordum gecenlerde birisi solemisti
Nar?
nursena oha şuan okudum 😂😂😂 ben sok 😂😂 temizleyen de yiyen de benim 😂😂 bence batıl bir inanç
Bol bol yemeseniz de yiyin c vitamini deposu 😘
Bol bol yemeseniz de yiyin c vitamini deposu 😘
Haticecinar 23 haftalık hamileyim salı günü sordum doktoruma gönül rahatlığıyla yiyebilirsin dedi 😊
Sevuz super o zaman canim 😊
Haticecinar hatta hurmayı da sordum onu da yiyebilirsin dedi
nursena leke yapıyor muhabbeti beni çok baydı her şeyi yerken korkacak mıyız biliyorsanız da söylemeyin biz de ogrenmemis oluruz.
Haticecinar yok canım bişey olmaz nolcak ki
mercimek1994 bende canim cekti doye yemstim dun bi tane almstim limon kadar kuctu yani :) zararlo bi cok sey tuketiyorz sigarada zararli ama.içiliyor onu icerken evham yok bisey yiyip icince tutusuyrz mesela genel olrak soyledim yani sahsi yok :) ne gbi zarari olck ki
Haticecinar ben yedim hem de defalarca çünkü lezzetli ve faydalı bi meyve çok şükür 27 haftalığım
Haticecinar erken doguma da sebep oldugunu okudum ben de yememeye calisiyorum. Ozellikle narin icindeki beyaz kisim. Disarda nar suyu siktiklarinda o beyaz kismin aciligi da geciyo, o yuzden uzak durdum hep
Yagmur1991 bende hergun yiyorum okudum ve sasırdım 23 haftalik gebegim bi skntm olmadi ayrica neden dusuk yapmayi tetiklesin ki anlamadm
mercimek1994 bankada öyle geliyo inanmıyorum ama başınızdan kaynananız varsa insan ister istemez acaba diyo 😂😂 gerçi desemde yiyorum oldukca aşermedim aşerdiğim tek şey tatlı acayip çikolata yiyorum zararı olursa o okur kap kara esmer olır 😂😂
Haticecinar Kanıtlanmış bi zararı Yok canım leke oluşturması da mümkün değilmiş bebekte. Ben de yiyorum haftada bi kaç kere. Her şeyin fazlası zararlı öyle düşünmek lazım.
Haticecinar hep yiyorum birşey olmaz cnm
Zararlımı?) Bana doktorum sabah hep 1ini mutlaka yedi dedi, chok faydalı) ben gune 3/4un yiyorum)
Haticecinar ben kaç defa yedim hatta kontrole de gittim hiç birşey olmadı çok şükür
Haticecinar benim ilk aylarım da nar çıkmamıştı 😊Şanslıyım o konuda