ayaniz vala hic bilmiyorum maydanozuda yeni duydum ben mesela bilmiyordum gecenlerde birisi solemisti
nursena oha şuan okudum 😂😂😂 ben sok 😂😂 temizleyen de yiyen de benim 😂😂 bence batıl bir inanç

Bol bol yemeseniz de yiyin c vitamini deposu 😘
    nursena leke yapıyor muhabbeti beni çok baydı her şeyi yerken korkacak mıyız biliyorsanız da söylemeyin biz de ogrenmemis oluruz.
    mercimek1994 bende canim cekti doye yemstim dun bi tane almstim limon kadar kuctu yani :) zararlo bi cok sey tuketiyorz sigarada zararli ama.içiliyor onu icerken evham yok bisey yiyip icince tutusuyrz mesela genel olrak soyledim yani sahsi yok :) ne gbi zarari olck ki
    Haticecinar ben yedim hem de defalarca çünkü lezzetli ve faydalı bi meyve çok şükür 27 haftalığım
    Haticecinar erken doguma da sebep oldugunu okudum ben de yememeye calisiyorum. Ozellikle narin icindeki beyaz kisim. Disarda nar suyu siktiklarinda o beyaz kismin aciligi da geciyo, o yuzden uzak durdum hep
    Yagmur1991 bende hergun yiyorum okudum ve sasırdım 23 haftalik gebegim bi skntm olmadi ayrica neden dusuk yapmayi tetiklesin ki anlamadm
    mercimek1994 bankada öyle geliyo inanmıyorum ama başınızdan kaynananız varsa insan ister istemez acaba diyo 😂😂 gerçi desemde yiyorum oldukca aşermedim aşerdiğim tek şey tatlı acayip çikolata yiyorum zararı olursa o okur kap kara esmer olır 😂😂
    Haticecinar Kanıtlanmış bi zararı Yok canım leke oluşturması da mümkün değilmiş bebekte. Ben de yiyorum haftada bi kaç kere. Her şeyin fazlası zararlı öyle düşünmek lazım.
    Zararlımı?) Bana doktorum sabah hep 1ini mutlaka yedi dedi, chok faydalı) ben gune 3/4un yiyorum)