Haticecinar bende dün koca bir nar ayıklayıp kaşık kaşık yedim çünkü gece rüyamda kaşıklayarak yedim durdum canım çekmiş demek ki..zararlı diye bilmiodum duymadım hiç..
    Haticecinar hepsini okumadınız galiba yazının sonunda nar tanecikleri değil narın kabuğundan yemek kasılmalara neden olabilirmiş erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. Yani ne kadar yiyip içeceksiniz ki sonuçta. Faydaları çok fazla olan bir meyve.
      Pinkyy afiyet olsun canim ilk 3 ay riskliymis die duydum dusuk tehlikesi yapiyor die nekadar dogru bende bilemedim
      ayaniz ilk 3 ay zararliymis demis arkadasimin doktoru o yuzden sorayim dedim bende tsbi nekadar dogru bilemiyorum
        Gulperi02 Rabbim korusun zatende.. bu gidisimde sorucamdoktoruma bakalim o ne dicek. Herseyden korkar olduk valla
        Haticecinar sacmalamıs bence, öyle bisey olsa doktorlar liste yapar bunlar yenmemeli diye. Maydonoz,nar vs yemeyin derdi her doktor..
          NazifeYaln içinizi ferah tutub bisi olmaz Allahin izniyle zaten ilk aylar diolar😊 saglikli doğumlarımız olur insallah hepimizin🤰
          Braalayan oylemi ? Bende kendi doktoruma sorucam gidince fazla yememek sartiyla bisi olcani sanmiyorum ve ik 3 ay diolar Rabbim korusun😔
          ayaniz vala hic bilmiyorum maydanozuda yeni duydum ben mesela bilmiyordum gecenlerde birisi solemisti
          nursena oha şuan okudum 😂😂😂 ben sok 😂😂 temizleyen de yiyen de benim 😂😂 bence batıl bir inanç

Bol bol yemeseniz de yiyin c vitamini deposu 😘