Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 pazartesi icat edildi bacikom ahahah kız bazen bende çok üşeniyorum totomu kaldırmaya ama otur otur şişme mont olacaz yoksa 😂😂
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi 😂♥️Şişme mont mu ahaha Ben kendimden pek umutlu değilim ya iyice küçülüp gidiyorum 😂😂bı uyku halidir almış başını bide hava soğuğa denk geldi 😂😂Napcaz bilemedim ki
melegimhosgeldin1 AzraFarah Ayy ben 58 kiloyum boyum uzun olunca hiç belli değil😂13+3 olduk En son iki kilo aldım belkide beş kilo vermisimdir Ama yürümek djsjnda hicbi aktivitem yok Onceleri çok haraketliydim ama hamilelik beni uyuşuk yaptı
Prenses34_annesi Deletedmom_51 kesinlikle her zaman derim inanıp guvendikten sonra yapamayacağımız birşey yok Allah’ın izniyle 🥰 bende 31+5 im cidden evet çok ağırlık yapıyor artık ben 47 ile kaldım şuan en son 59 dum😂😂 yaparsın bacikom inanıyorum🥰🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi Ben normalindemi kilolugmusum ha aynıyız sayılır 😥😥😂😂56yla hamile kaldım en son 58 di Ama incelik gidiyorum eşim dalga geciyo inatçı dağ keçisi gibi küçülüp giden diye😂😂😂Ama daha yeni 59 dedin Kendimden şüphe ettim bak boyun kaç gi uzunmuzun😂♥️
Deletedmom_51 Prenses34_annesi 59 mu en zayıf halimde 59 göremedim bacım ben maşallah 🧿😍😂 hayırla sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻🌺
Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 ben Mayıs’ta öğrendim normalde de aktif bir hiperaktif bir insandım havalar soğuyunca denk eşimle sürekli dışarıda yürüyorduk havalar soğudu nadir çıkmaya başladık pazartesi de doktor izniyle başladım😂
Mustafayigitvebeytugannesi Prenses34_annesi haklısın valla iki tane oğlum var bir 5 yaşında bir 13 aylık birde karnımda 19 haftalık yemin ederim akşama kdar ne uyuyolar ne uyutuyolar ne oturuyolar ne de oturtuyolar peşlerine koşmaktan yoruluyom 😂😂😂
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi ben daha Ekim’de öğrendim tam hava soguyodu😂😂Neyse yürü bakalım yuruude kolay gelsin bebiş şişme mont olmayalım aman😁
Prenses34_annesi Mustafayigitvebeytugannesi hayat tempon 40 dakikadan uzun kesin😂😂 bu bebiş de mi erkek🥰
Gebeliko Sadece 40 dk yürüyüş hafta 3 gün yeterli oluyor 33. Haftadayım plates topu egzersizleri yapıcam
Prenses34_annesi Deletedmom_51 amin inşallah canım benim ben bekarlığımda hiç 50 kiloyu göremediğim içindir belki cidden hani bak yiyen bir insandım ama bekarlığımda vesaire olsun Ben hiç 50 kiloya çıkamadım 🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi 170 boyum şuan 58 im daha çok var ne olurum bilmem 😂😂Ama kırk kilo görünüyorum desem yeridir
Deletedmom_51 Prenses34_annesi çok güzel ya yiyip yiyip alamamak korkusuzca yemek 😂😍 ben tiroid hastasıyım küçüklüğümden beri o yüzden ne yersem de yarıyor bi de 😂 yalan değil yemeyi de çok severim 😊
Paramedik16 Prenses34_annesi 26 haftalık ikizlere hamileyim yasak 😂 yürüyüş bile günde em fazla yarım saat o da dinlenerek erken doğum olmasın diye çoğu şey yasak
Prenses34_annesi Paramedik16 tabi canım sen ikizlere hamilesin sana normal bunların yasak olması cinsiyetleri nedir🥰
Prenses34_annesi Deletedmom_51 olsun canım önemli değil alan almış bizi sonuçta sağlığın iyi olsun yeterki🥰