Prenses34_annesi Mustafayigitvebeytugannesi çocuklu analara saygım sonsuz onların hayatı zaten olmuş spor saygılar bacikom 😂😂😂
AzraFarah melegimhosgeldin1 aynen bende de öyle,58 kilo oldum,daha 29 haftalığız,nasıl girerim doğuma korkuyorum. Keşke yapabilirsem ama hiç alışkanlığım yok
melegimhosgeldin1 AzraFarah Ayy ben 58 kiloyum boyum uzun olunca hiç belli değil😂13+3 olduk En son iki kilo aldım belkide beş kilo vermisimdir Ama yürümek djsjnda hicbi aktivitem yok Onceleri çok haraketliydim ama hamilelik beni uyuşuk yaptı
Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 pazartesi icat edildi bacikom ahahah kız bazen bende çok üşeniyorum totomu kaldırmaya ama otur otur şişme mont olacaz yoksa 😂😂
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi 😂♥️Şişme mont mu ahaha Ben kendimden pek umutlu değilim ya iyice küçülüp gidiyorum 😂😂bı uyku halidir almış başını bide hava soğuğa denk geldi 😂😂Napcaz bilemedim ki
Prenses34_annesi Deletedmom_51 kesinlikle her zaman derim inanıp guvendikten sonra yapamayacağımız birşey yok Allah’ın izniyle 🥰 bende 31+5 im cidden evet çok ağırlık yapıyor artık ben 47 ile kaldım şuan en son 59 dum😂😂 yaparsın bacikom inanıyorum🥰🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi Ben normalindemi kilolugmusum ha aynıyız sayılır 😥😥😂😂56yla hamile kaldım en son 58 di Ama incelik gidiyorum eşim dalga geciyo inatçı dağ keçisi gibi küçülüp giden diye😂😂😂Ama daha yeni 59 dedin Kendimden şüphe ettim bak boyun kaç gi uzunmuzun😂♥️
Deletedmom_51 Prenses34_annesi 59 mu en zayıf halimde 59 göremedim bacım ben maşallah 🧿😍😂 hayırla sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻🌺
Prenses34_annesi melegimhosgeldin1 ben Mayıs’ta öğrendim normalde de aktif bir hiperaktif bir insandım havalar soğuyunca denk eşimle sürekli dışarıda yürüyorduk havalar soğudu nadir çıkmaya başladık pazartesi de doktor izniyle başladım😂
Mustafayigitvebeytugannesi Prenses34_annesi haklısın valla iki tane oğlum var bir 5 yaşında bir 13 aylık birde karnımda 19 haftalık yemin ederim akşama kdar ne uyuyolar ne uyutuyolar ne oturuyolar ne de oturtuyolar peşlerine koşmaktan yoruluyom 😂😂😂
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi ben daha Ekim’de öğrendim tam hava soguyodu😂😂Neyse yürü bakalım yuruude kolay gelsin bebiş şişme mont olmayalım aman😁
Prenses34_annesi Mustafayigitvebeytugannesi hayat tempon 40 dakikadan uzun kesin😂😂 bu bebiş de mi erkek🥰
Gebeliko Sadece 40 dk yürüyüş hafta 3 gün yeterli oluyor 33. Haftadayım plates topu egzersizleri yapıcam
Prenses34_annesi Deletedmom_51 amin inşallah canım benim ben bekarlığımda hiç 50 kiloyu göremediğim içindir belki cidden hani bak yiyen bir insandım ama bekarlığımda vesaire olsun Ben hiç 50 kiloya çıkamadım 🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi 170 boyum şuan 58 im daha çok var ne olurum bilmem 😂😂Ama kırk kilo görünüyorum desem yeridir
Deletedmom_51 Prenses34_annesi çok güzel ya yiyip yiyip alamamak korkusuzca yemek 😂😍 ben tiroid hastasıyım küçüklüğümden beri o yüzden ne yersem de yarıyor bi de 😂 yalan değil yemeyi de çok severim 😊