melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi ben daha Ekim’de öğrendim tam hava soguyodu😂😂Neyse yürü bakalım yuruude kolay gelsin bebiş şişme mont olmayalım aman😁
Mustafayigitvebeytugannesi Prenses34_annesi haklısın valla iki tane oğlum var bir 5 yaşında bir 13 aylık birde karnımda 19 haftalık yemin ederim akşama kdar ne uyuyolar ne uyutuyolar ne oturuyolar ne de oturtuyolar peşlerine koşmaktan yoruluyom 😂😂😂
Prenses34_annesi Mustafayigitvebeytugannesi hayat tempon 40 dakikadan uzun kesin😂😂 bu bebiş de mi erkek🥰
Gebeliko Sadece 40 dk yürüyüş hafta 3 gün yeterli oluyor 33. Haftadayım plates topu egzersizleri yapıcam
Deletedmom_51 Prenses34_annesi 59 mu en zayıf halimde 59 göremedim bacım ben maşallah 🧿😍😂 hayırla sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻🌺
Prenses34_annesi Deletedmom_51 amin inşallah canım benim ben bekarlığımda hiç 50 kiloyu göremediğim içindir belki cidden hani bak yiyen bir insandım ama bekarlığımda vesaire olsun Ben hiç 50 kiloya çıkamadım 🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi 170 boyum şuan 58 im daha çok var ne olurum bilmem 😂😂Ama kırk kilo görünüyorum desem yeridir
Deletedmom_51 Prenses34_annesi çok güzel ya yiyip yiyip alamamak korkusuzca yemek 😂😍 ben tiroid hastasıyım küçüklüğümden beri o yüzden ne yersem de yarıyor bi de 😂 yalan değil yemeyi de çok severim 😊
Paramedik16 Prenses34_annesi 26 haftalık ikizlere hamileyim yasak 😂 yürüyüş bile günde em fazla yarım saat o da dinlenerek erken doğum olmasın diye çoğu şey yasak
Prenses34_annesi Paramedik16 tabi canım sen ikizlere hamilesin sana normal bunların yasak olması cinsiyetleri nedir🥰
Prenses34_annesi Deletedmom_51 olsun canım önemli değil alan almış bizi sonuçta sağlığın iyi olsun yeterki🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi Yok genetik değil aile fertleri tombik hep 😂😂😂Bı benim minnik 5 yaş küçüğüm bile yüzünü görmeden bendne büyük duru😂😂
Fatosaydin Prenses34_annesi valla benim 9 sene sonra olunca ben yürümeye korkuyorum spor nede yok o haliyle.
Prenses34_annesi Fatosaydin tabi canım sizler için öyledir rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰