Kızlar bebegimin ense kalınlıgı 6mm olmuş suyuda azmış amniyo yaptılar suan dinleniyorum boyle olup bebişi saglıklı olan varmı cok korkuyorum 😔

Sffghh12 benimkinde ensesinde kitle gördüler su varmış kitlede 4.5 milim dediler down sendromu kalp böbrek rahatsızlığı olabilir dediler 😢

Bende pazartesi günü yaptırdım kromozom sonuçları normal geldi çok şükür. İçini rahat tut rabbim temize çıkarsın sağlıkla bağışlasın bizlere inşallah

Sffghh12 özelde yaptırdım istanbulda 24 saat dolmadan geldi ama aynı şekilde sıvıdan bakılan farklı bi işlem varmış microarray diye onun için 10 günü bulur dediler. Şimdi onu bekliyorum hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz

Sffghh12 geçmiş olsun Allah’ın izniyle sağlıcakla gelir 🤍 kaçıncı haftada 6mm çıktı acaba ?

Aysunyldrm 4 bin küsurdu tam net tutarı bilmiyorum doktora verdik. Laboratuvar ekstra aldı 8bin küsur da o. Fiyatlar biraz uçuk maalesef

Aysunyldrm ama insanın gözü para görmüyor yeter ki sağlıkları iyi olsun. Doktordan ekstra memnun kaldım gerçekten çok ilgili ve pozitif bir doktordu

ZeynepTt- aynen yeter ki sağlıklı olsun bende hiç hocaya ücretini sormadım da giderken hazırlıklı gideyim diye size sordum

ZeynepTt- yüksek risk mi cıktı sızın benım 10000/1 cıkmıstı normal dedı doktorum sızın kac cıktı

Sffghh12 Çok geçmiş olsun canım insAllah bebeğin durumu iyidir sen dinlen hiç ayağa kalkma yapılan işlem kolay değildi çünkü. Gönlünü ferah tut. ❤️

Hulyasezer benim corpus callosum agnezisi çıktı beyinde. Farklı bir konu ama yinede tanı için sıvı alımı istendi

Sffghh12 aslında 12. Haftadaki ölçümlerin daha önemli olduğu söyleniyor, canını sıkmayın bol bol dua edin 🤲