Bende haftaya yaptircam 😔
Amniyo yaptırdım 😔
Sffghh12 özelde yaptırdım istanbulda 24 saat dolmadan geldi ama aynı şekilde sıvıdan bakılan farklı bi işlem varmış microarray diye onun için 10 günü bulur dediler. Şimdi onu bekliyorum hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz
Sffghh12 AMİNNN
ZeynepTt- ne kadara yaptırdınız acaba
Aysunyldrm 4 bin küsurdu tam net tutarı bilmiyorum doktora verdik. Laboratuvar ekstra aldı 8bin küsur da o. Fiyatlar biraz uçuk maalesef
Aysunyldrm ama insanın gözü para görmüyor yeter ki sağlıkları iyi olsun. Doktordan ekstra memnun kaldım gerçekten çok ilgili ve pozitif bir doktordu
ZeynepTt- aynen yeter ki sağlıklı olsun bende hiç hocaya ücretini sormadım da giderken hazırlıklı gideyim diye size sordum
ZeynepTt- yüksek risk mi cıktı sızın benım 10000/1 cıkmıstı normal dedı doktorum sızın kac cıktı
Sffghh12 Çok geçmiş olsun canım insAllah bebeğin durumu iyidir sen dinlen hiç ayağa kalkma yapılan işlem kolay değildi çünkü. Gönlünü ferah tut. ❤️
Hulyasezer benim corpus callosum agnezisi çıktı beyinde. Farklı bir konu ama yinede tanı için sıvı alımı istendi
Aysunyldrm ikili tarama testini yaptırmış mıydınız?
Zln2152 hayır normalde bugün yapılacaktı tarama testim ama pazartesi günü ensede kitle görünce tarama yapılmaya gerek duyulmadı direk amniyosentez olacak 😢
Aysunyldrm anladım canım çok geçmiş olsun inşallah dermanı vardır üzme kendini
sacmalamakizim inşalh cnm dinleniyorum zaten 🙏
Zln2152 sağ olun tesekkür ederim