ZeynepTt- aynen yeter ki sağlıklı olsun bende hiç hocaya ücretini sormadım da giderken hazırlıklı gideyim diye size sordum

ZeynepTt- yüksek risk mi cıktı sızın benım 10000/1 cıkmıstı normal dedı doktorum sızın kac cıktı

Sffghh12 Çok geçmiş olsun canım insAllah bebeğin durumu iyidir sen dinlen hiç ayağa kalkma yapılan işlem kolay değildi çünkü. Gönlünü ferah tut. ❤️

Hulyasezer benim corpus callosum agnezisi çıktı beyinde. Farklı bir konu ama yinede tanı için sıvı alımı istendi

Sffghh12 aslında 12. Haftadaki ölçümlerin daha önemli olduğu söyleniyor, canını sıkmayın bol bol dua edin 🤲

Zln2152 hayır normalde bugün yapılacaktı tarama testim ama pazartesi günü ensede kitle görünce tarama yapılmaya gerek duyulmadı direk amniyosentez olacak 😢

Sffghh12 amin inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲

Sffghh12 allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin bende salı günü yaptırıcam heryeri ödem bebeğimin kalbinde sorun var😢

• [silindi]

Sffghh12 kaçıncı haftada belli oldu geçmiş olsun 💐

Amniyo ben de yaptrdim ve pismanim kizlar cok sukur 28. Haftaya geldim ve hersey yolunda. 12-13. Haftalarim yuksek risk teshisiyle acil sivi alinmasi karari amac tani var mi tam 1 ayda sonuc geldi 10 gun falan degil, burda onemli olan doguracakmisin dogurmayacak misin doguracaksan ogrenip oylece kaliyorsun bekleme gerginligin paranin gitmesi ve sonuc gelsede rabbim okadar buyuk ve bebek gelistikce kendi organlarini tamir etme yada fizyolojik olarak normale donebiliyor. Cevrenizde bu tur genetik rahatszligi olan yoksa gercekten ne adaklar ne cami gezmeler ne stresler ne aglamalar yasadim doktorlar sivi alalim smdi kordondan parca alalim smdi bunu yapalim ya suan hicbir sey yok bebekte diyolar simdi dusunuyorum oldugnu ogrensem nolurdu 4 aylik bebegi aldirir miydimki aldirmazdim ama insan o an hemen ogrenmek istiyor ve dr larda bekleyelim genelde duzeliyor skma canini demiyor daha cok geriyor.

Babyof bugün detaylı ultrasonumda bebeğimin sol ayak parmakları bitişik denildi ayrıca plasentada partiküller görüldü çapada heyete yönlendirdiler .Algılamaya çalışıyorum tehlikeli birşey mi bilmiyorum .Çok sıkıntılı bir süreç

Babyof içime su serptiniz inşlh benim bebeğimde böyle iyileşir günlerdir ağlıyorum kötü rüyalar görüyorum psikolojik olarak çok yıprandım

momysss allah yardımcın olsun cok zorlu bir sureç inşlh bebişlerimiz saglıklı dogar 🙏