Hcrksk bu korunmasız ilişki tam olarak kaçıncı haftada olabiliyomuş acaba
    Hcrksk enerji veren şeyler yemek derken doğum için genel sürece girdiği zaman benim bildiğim yeme içme olmuyor yanlış mı anladım 🤔😕
      Dilara93 hurma,incir,kuruyemiş tarzı ufak atıştırmalıklar.aç suzuz normal Doğum yapmak zor elbette ağzımıza birşeyler atacağız.yoksa enerjisiz olmazki.açılmaların olunca lavman yapılıyor zaten.
      nisanisa 37.haftadan itibaren sık sık dedi ama bize en başından beri yasak yoktu.hatta doktorum herşey normal ve en kafanız rahat ilişliye gireceğiz dönem hamileliktir dedi.hafta sınırı da koymadı ama kişiden kişiye değişebilir
      Aayseakdag şuan asla içme tabi.37 sen itibaren içileniliyor.daha gebeliğinin ortasına anca gelmişsin kendini riske atma bence
      Ya ben duşta karnım hep su tutuyorum 🙄 bunu bilmiyordum cok korktum şimdi dunden beri ara ara sancilarimda var nst 2 tane 60 sancim çıktı 20 dk da doktorum merkezde özel hastanede ben ilcedeyim burdaki hastaneye nst girdim sadece kendi doktoruma gitsem mi
        nisanisa canım öne doğru mesela ne zaman eğiliyorsun çamaşır makinasına bulaşık makinasına bişey koyarken falan dimi yada bebeklerin emekleme pozisyonu mesela karnın önde kalıyor. Onun dışında uzanırken mesela dizlerini yukarı kaldırma yani diz kapakların kalçandan yukarda olmasın
        Aryaser canım yeşil su gelmediyse çocuk kakasını yapmamış zaten korkma. Ama sancılarınla ilgili bilemem tabi doktorunla iletişime geçebilirsin
        mucizemizibekliyoruzz çok çok çok sağol canım benim merak ettiğim bu ahududu yaprağı çayını sancı gelince mi için dedi yoksa zamanımız geldi artık bebek hazır ama onu bekliyoruz ya şuan öyle normal zamanda içmeye başlayın o sizin açılmanızı sağlayacak öylede sancınız başlarım dediler 🤔 birde kaç bardak günde 🤔💞💞💞
          bizim hastanede gebe okulu var ama her gittiğimde ya denetim var ders yok ya da kapı kilitli kapıda ebe raporlu diye not var 3 kere gittim bidaha gitmedim sinirden 😀 3 kere boşuna gittim çünkü
            Hcrksk nasil yani bn simdi korunmasiz ilski uygun mu canim olablr myim