Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
mucizemizibekliyoruzz kacinci haftadasin canim ve bunlari kacinci haftafan sonra yapabiliriz peki
Aayseakdag şuan asla içme tabi.37 sen itibaren içileniliyor.daha gebeliğinin ortasına anca gelmişsin kendini riske atma bence
Ya ben duşta karnım hep su tutuyorum 🙄 bunu bilmiyordum cok korktum şimdi dunden beri ara ara sancilarimda var nst 2 tane 60 sancim çıktı 20 dk da doktorum merkezde özel hastanede ben ilcedeyim burdaki hastaneye nst girdim sadece kendi doktoruma gitsem mi
Hcrksk hangi aktardaymis bende izmirliyim bulamadim yaaa
nisanisa canım öne doğru mesela ne zaman eğiliyorsun çamaşır makinasına bulaşık makinasına bişey koyarken falan dimi yada bebeklerin emekleme pozisyonu mesela karnın önde kalıyor. Onun dışında uzanırken mesela dizlerini yukarı kaldırma yani diz kapakların kalçandan yukarda olmasın
Tirtisin-annesi ben 35. Haftama girdim şuan henüz yapmıyorum 36-37 den sonra yapın en erken yine
Aryaser canım yeşil su gelmediyse çocuk kakasını yapmamış zaten korkma. Ama sancılarınla ilgili bilemem tabi doktorunla iletişime geçebilirsin
mucizemizibekliyoruzz çok çok çok sağol canım benim merak ettiğim bu ahududu yaprağı çayını sancı gelince mi için dedi yoksa zamanımız geldi artık bebek hazır ama onu bekliyoruz ya şuan öyle normal zamanda içmeye başlayın o sizin açılmanızı sağlayacak öylede sancınız başlarım dediler 🤔 birde kaç bardak günde 🤔💞💞💞
Selisiiim günde 1 bardak. Açılmanız olsun diye yani 37-38 den sonra içmeye başlayabilirsiniz 😊
Aysenurtimurcin Kemeraltında Oğuz aktar.yukarıda yeri yazıyor
mucizemizibekliyoruzz kaçıncı haftanızda gittiniz
bizim hastanede gebe okulu var ama her gittiğimde ya denetim var ders yok ya da kapı kilitli kapıda ebe raporlu diye not var 3 kere gittim bidaha gitmedim sinirden 😀 3 kere boşuna gittim çünkü
mucizemizibekliyoruzz tamm tesekkr edrm
mucizemizibekliyoruzz ya bn simdi anlamadm 5 aylik hamileym korunmasiz iliski uygun mu