bizim hastanede gebe okulu var ama her gittiğimde ya denetim var ders yok ya da kapı kilitli kapıda ebe raporlu diye not var 3 kere gittim bidaha gitmedim sinirden 😀 3 kere boşuna gittim çünkü
    Hcrksk nasil yani bn simdi korunmasiz ilski uygun mu canim olablr myim
      Purple hamile iken nasıl hamile kalınabilir ki. Normalde gebelik üzerine, yani o gebelik sonlanmadan yeni bir gebelik oluşmaz. Sebebi ise kadınların her ay bir yumurta gelişimine uygun anatomide olmalarıdır. Gebelik oluştuktan sonra yumurtalıklar aktivasyonu duraklatır, bu nedenle gebelik oluşumu da doğum sonrasına dek mümkün değildir.
        Purple doktorunuza danışın benim doktorum sorun yok dedi
        Purple evet çekinmesi normal ama düşün seni doğurtacak kişi de o o yüzden bi şekilde sormalısın acabalar la sonra keşke sorsaydım pişmanlığı yaşamayasın canım
        mucizemizibekliyoruzz çok güzel açıklamışsınız ben çatı olayını sormak istiyorum. Doktor bana fiziğin normal doğuma elverişli lakin hafif leğen kemiklerin dar dedi Sanki. Normal doğum yapmak istiyorum ve doktorum da ondan yana lakin hafif bir darlık olması gerçekten engel midir normal doğuma moralim bozuldu. Ama son dakikada yine bakacagiz dedi.