Aryaser canım yeşil su gelmediyse çocuk kakasını yapmamış zaten korkma. Ama sancılarınla ilgili bilemem tabi doktorunla iletişime geçebilirsin
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
mucizemizibekliyoruzz çok çok çok sağol canım benim merak ettiğim bu ahududu yaprağı çayını sancı gelince mi için dedi yoksa zamanımız geldi artık bebek hazır ama onu bekliyoruz ya şuan öyle normal zamanda içmeye başlayın o sizin açılmanızı sağlayacak öylede sancınız başlarım dediler 🤔 birde kaç bardak günde 🤔💞💞💞
Selisiiim günde 1 bardak. Açılmanız olsun diye yani 37-38 den sonra içmeye başlayabilirsiniz 😊
Aysenurtimurcin Kemeraltında Oğuz aktar.yukarıda yeri yazıyor
mucizemizibekliyoruzz kaçıncı haftanızda gittiniz
bizim hastanede gebe okulu var ama her gittiğimde ya denetim var ders yok ya da kapı kilitli kapıda ebe raporlu diye not var 3 kere gittim bidaha gitmedim sinirden 😀 3 kere boşuna gittim çünkü
mucizemizibekliyoruzz tamm tesekkr edrm
mucizemizibekliyoruzz ya bn simdi anlamadm 5 aylik hamileym korunmasiz iliski uygun mu
Purple hamile iken nasıl hamile kalınabilir ki. Normalde gebelik üzerine, yani o gebelik sonlanmadan yeni bir gebelik oluşmaz. Sebebi ise kadınların her ay bir yumurta gelişimine uygun anatomide olmalarıdır. Gebelik oluştuktan sonra yumurtalıklar aktivasyonu duraklatır, bu nedenle gebelik oluşumu da doğum sonrasına dek mümkün değildir.
Fatmasnny bu milyonda bir de olsa görülen bir durum , geçen yıl böyle bir olay olmuştu bakın http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/856533/Turkiye_de_bir_ilk..._Hamileyken_bir_daha_hamile_kaldi.html
FatmaZehraankayaEkici yok bunu biliyorum ama milyonda bir işte 😊 birde genelde çift Rahim durumda böyle birşey oluyor bildiğim kadarıyla
Fatmasnny bu bayanın ki çift rahim değil normal şekilde aynı kese içinde olmuş bebekler. Tek yumurta ikizi gibi yani
FatmaZehraankayaEkici yok yok biliyorum ama dünyada 11 kez görülmüş 12. Si arkadaş olmaz herhalde bu saatten sonra ki 5 aylık hamile kendisi. Ama şans tabi bizi bulmayan onu bulursa bilemem ☺️
MerveTuranTzn 34. Haftamda
Purple canım enfeksiyon olabilirsin ya da erken doğumu tetikleyebilir diye biliyorum. Hamileyken hamile kalamazsın zaten 😄
mucizemizibekliyoruzz tamm cnm
mucizemizibekliyoruzz daha doğuma çok var ama ben bunların hiç birini bilmiyordum çok teşekkürler 💐