180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕

Egemooms Ahh canım benim kalbi güzelim Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim Rabbim herkesin evladını bağışlasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok çok sağol 🥰🙏🏻

Meleklerininannesii aşko kese göründükten sonra daha dha bakılmaz betaya. Bizim kesemiz gelişmiyordu ilk başta hatta 6500 den 8200 e çıkmıştı bunda. 4 gün sonra kalbini duyduk yani. Kesede beklediğimizden çok büyümüştür. Boşa bu kadar beta bakma. 3657 dan sonrasına bakmaman gerekiyor kafanı takma yani. Bizimkini sağlık ocağı durumumdan dolayı bir kontrol amaç bakmak istedi. Doktor artık seni ultrasonla kontrol edecek. Yani moral bozacak bişi yok.

Rwerdst ben bu değerlere baktirirken daha kese kontrolü olmamıştı o yüzden kese kontrolü günüme kadar baktirdm canım oda yaşadığım kayıplardan dolayı tedirgin olduğum içindi ama çok şükür dün keseyi gördük inşallah ayın 27 sinde de kalp atışını duyacağız Rabbim herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah canım benim ♥️🙏🏻