Egemooms Meleklerininannesii Merhaba canım ne yaptın gittin mi kontrole merak ettim inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
Meleklerininannesii Egemooms merhaba canım benim evet gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi bakalım 🥰
180720 Meleklerininannesii çoğu doktor hcg artışının iki kat olduğunu gördükten sonra bi daha kan testi istemez benimde 4162den 6262 yükselmişti çok şükür şuan 29+4 haftalığız. Kötü düşüncelerden uzaklaşın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Meleklerininannesii 180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕
Egemooms Meleklerininannesii Çok sevindim canım Vala dün akşam çok dua ettim sana 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻♥️
Meleklerininannesii Egemooms Ahh canım benim kalbi güzelim Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim Rabbim herkesin evladını bağışlasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok çok sağol 🥰🙏🏻
Melisasis Meleklerininannesii bence bir problem yok 900 den sonra benim betama bakılmadı artık kese bebek görüldü ordan devam ettik