Meleklerininannesii evet canimm iiyii. Artik baktirmana gerek yok yabrum keseti flan gormedinizmi 1000 e kadar baktirmak gerekiyor
Beta HCG son değer - üzdü 😢
Meleklerininannesii
Merhaba canım ne yaptın gittin mi kontrole merak ettim inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
Meleklerininannesii çoğu doktor hcg artışının iki kat olduğunu gördükten sonra bi daha kan testi istemez benimde 4162den 6262 yükselmişti çok şükür şuan 29+4 haftalığız. Kötü düşüncelerden uzaklaşın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💕
mervemom58 ay nasıl öğrendiniz hamile olduğunuz 🥲🤍
Begonya28 kese içerisinde küçücük birşey gözüküyor gibi eğer oysa 🥰
Turgutaykader evet canım bugün gittim keseyi gördük çok şükür 🥰
Egemooms merhaba canım benim evet gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ayın 27 sinde ise kalp atışı için çagirdi bakalım 🥰
180720 evet canım öyleymiş çok şükür bugün gittik keseyi gördük Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🥰💕
Begonya28 evet canım tam da öyle bı görüntüsü var 🥰
Meleklerininannesii ikimiat artması gerekmiyo ki yuzde 60 ywterli zaten
Meleklerininannesii gozun aydin canim benim
- Düzenlendi
Meleklerininannesii
Çok sevindim canım Vala dün akşam çok dua ettim sana 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻♥️
Turgutaykader çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim 🥰
Begonya28 inşallah teyzesi 😀🥰
Egemooms Ahh canım benim kalbi güzelim Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim Rabbim herkesin evladını bağışlasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok çok sağol 🥰🙏🏻
Meleklerininannesii bence bir problem yok 900 den sonra benim betama bakılmadı artık kese bebek görüldü ordan devam ettik
Melisasis evet canım bende keseyi gördüm bugün çok şükür
Meleklerininannesii aminn inşallah 💕
Meleklerininannesii neden bu kadar sık ve çok baktırdınız ki
Qnl kayıplardan dolayı tedirginim