mervemom58 inşallah görürsün canım benim ♥️
Beta HCG son değer - üzdü 😢
Mavidunyamm evet canım o yüzden böyleyim yarın saat 2 de randevumuz var inşallah iyi haberlerle gelmeyi çok isterim 😢🫶🏻 dualarınıza talibim 🙏🏻💘
Happycatt çok haklısınız çok teşekkür ederim sadece 2 kaybım olduğu için bu hale geldim inşallah yarın kontrolüm de güzel haberler ile dönmek nasip olur dualarınıza talibim 🫶🏻💘🙏🏻
Meleklerininannesii çok zor çok acı yaşamadan anlaşılcak bişey değil Allah sabır versin ancak olabildiğince dirayetli ol. Stres her şeyin başı biraz salmaya çalış kendini hayırlısıyla kucağına aldığın günlerin haberini de okuruz burda. Daha önceki kayıplarının sebebi araştırıldı mı ona göre önlem alınır
Asyabuse çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle yapabildikce iyi olmaya güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Evet kayiplarimda hiçbir etken yok genetik test vs herşey verildi tamamen stres kaynaklı kaybettiğimi biliyorum ve doktorum da her ihtimal kan sulandırıcı başladı günde 2 defa iğne kullanıyorum bir de hapını kullanıyorum çünkü kayıplarımda hep kanamam söz konusuydu ..
%60 artis yeterliymis canim
Turgutaykader yani şu an son değerim iyi o zaman değil mi canım
Meleklerininannesii bende ilk dış sonradan kimyasal geçirdim içini rahat tut lütfen inşallah yarın güzel sonuçlar olacaksın 🙏
Happycatt çok geçmiş olsun size de Rabbim sağlıklısini yeniden nasip etmiştir veya eder inşallah 🙏🏻 yatayım sabah olsun hayrolsun inşallah güzel hanerler almak nasip olur çok teşekkür ederim 💕
Meleklerininannesii belli yerden sonra yavaşlar beta bu kadar takip etmeye gerek yok bir iki kere verilir sonra haftaya göre kontrole gidilir, boşuna stres yapıyorsunuz
Ara verin akışına bırakın
@Meleklerininannesii İçiniz rahat olsun değerleriniz gayet güzel artmış yerinizde olsam yarın gitmem doktora perşembeyi beklerim çünkü kese yine gözükmeye bilir ama endişelerinizi de anlıyorum inşallah zamanında hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız evladınızı 🙏🏻☘️
Meleklerininannesii ya kesinlikle kötü düşünme benim doktorum %60 artması yeterli demişti ki zaten sizinde öyle olmuş iyi haberler alırsınız inşallah ❤️❤️
Meleklerininannesii zamanla beta artışı yavaşlar gayet güzel ilerlemiş betanız hiç üzülmeyin ☺️
Dark çok teşekkür ederim bir nevi içim rahatladı Allah razı olsun inşallah güzel haberler almak nasip olur yarın kontrolüm var zaten bir daha kan vermeyeceğim
MayisR güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim kese genelde beta 2 bin küsur olunca gözüküyor diye biliyorum benim doktorum sadece randevuyu ileri zamana verdi inşallah dediğiniz gibi herşey yolundadır 💕🙏🏻
Happycatt inşallah inşallah çok ama çok teşekkür ederim ♥️🙏🏻
Ddmyu yaaa çok teşekkür ederim inşallah öyledir herşey yolundadır inşallah 🙏🏻💕
Meleklerininannesii siz içinizi ferah tutun hatta her zaman iki katı olması bile şart değil yüzde altmış artsa yeterli ilk zamanlarda . Ama sizin zaten ilerlemiş daha fazla beta bakıp stres yapmayın içiniz ferah olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ☺️🌸
Ddmyu çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun senden inşallah yarın güzel haberler alıp buradan sizlere de haber edeceğim 🫶🏻🌸
Meleklerininannesii bence 4 haftalık gebeliğe göre çok bile, içinizi ferah tutun ben 2 3 kere yaptırdım onda da 800 falan gördüm doktor da artık test vermene gerek yok demişti, siz de yapmayın artık güzel düşünün zamana bırakın sağlıklıysa zaten o kendini gösterir annesi 🤗